İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
ben film açamadım ordan ?

Az önce denedim, bu defa 3G üzerinden ...
Kendi tarayıcısı ile açtığında film part'ını seçtikten sonra yaklaşık 30 sn. beklemen gerekiyor. Play tuşu görününce bas ve keyfine bak. Sayfanın en üstünde Flash Player 10 ve üzeri yüklü olmalıdır diye bir satır çıkıyor, aldırmayın buna, 2-3 film daha denedim NO PROBLEM !
Ayrıca UC Browser ile de denedim, burada reklamı geç seçeneğini tıklayınca hemen geliyor Play butonu, bas ve keyfine bak ...

Bir ara bazı arkadaşlar soruyordu altyazı var mı diye, buyrun en son resimde görülen FİLM hem HD, hem de altyazılı :good:, İşte Bu LUMIA 820 ...

- - - Eklendi - - -

bazı kişileri ararken daha çaldırmadan aramayı bitiriyor ama aynı kişiye mesaj atabiliyorum.çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi

Rastgele kişilerde mi yapıyor ? Yoksa belli başlı kişilerde mi :bilmm, bugüne kadar hiç kapanma sorunu yaşamadım ...
Şimdi çözüm için sorunun telefondan mı yoksa operatörden mi kaynaklandığını bulmak gerekiyor, bunun için de telefonunu bir başka sim kart ile deneyip görmen gerekiyor. Sorun devam ediyorsa telefondan kaynaklanıyor, değilse operatör kaynaklıdır ...

• Beğen
Tepkiler: Zaman_yolcusU

adana1986

Üye
Hocam o altyazı filme gömülüdür. Ben altyazılı filmi altyazı ile beraber atıyorum telefona oynatıyorum altyazıyı açmıyor. İşin garip tarafı mağazadada adam gibi video player yok. Sırf bu yüzden telefonu satabilirim. Varsa bir ayarı söylede öğrenek yaa telefonu sırf bu yüzden satmak istemiyorum.

serinaga

serinaga

Üye
Hocam o altyazı filme gömülüdür. Ben altyazılı filmi altyazı ile beraber atıyorum telefona oynatıyorum altyazıyı açmıyor. İşin garip tarafı mağazadada adam gibi video player yok. Sırf bu yüzden telefonu satabilirim. Varsa bir ayarı söylede öğrenek yaa telefonu sırf bu yüzden satmak istemiyorum.

Bak öylesini hiç denemedim, ama bana kalırsa hiç acele etme derim, yakında mutlaka destekleyen uygulamalar çıkacaktır ...

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
, İşte Bu LUMIA 820 ...

- - - Eklendi - - -

reklamıda yapmıssın:)

bidaha deneyim ben

- - - Eklendi - - -

1 dk bekleyince geldi play ama site için saol altyazılı film için program gelene kadar baya işe yarar:) görüntüde çok iyi ayrıca

IVI-Elia

Üye
Bu arada sizle bir şey paylaşcam.zaren birçok kişi biliyordur. Ama bazilari soruyordu..eğer bilmeyen varsa tarayicida internette gezdikten sonra sürekli geri tuluna basmaniza gerek yok...seçeneklerden sekmeler e tiklayin bütün sekmeleri kapatin geri tuşuna basin tamamdir...

• Beğen
Tepkiler: Teknolojiks
serinaga

serinaga

Üye
mesutgaga

mesutgaga

Üye
listeye benide eklermisiniz?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bu arada sizle bir şey paylaşcam.zaren birçok kişi biliyordur. Ama bazilari soruyordu..eğer bilmeyen varsa tarayicida internette gezdikten sonra sürekli geri tuluna basmaniza gerek yok...seçeneklerden sekmeler e tiklayin bütün sekmeleri kapatin geri tuşuna basin tamamdir...

Hmm bilgi için teşekkürler..

Youtube'da video izlerken, arka plana atıp çalışmasını sağlasak iyi olmaz mı .) Nasıl yaparız bunu gördüğüm kadarı ile windows tuşuna bastığımda videoyu direk kapatıyor... Ses felan gelse :) Bizde işlemlerimize devam etsek, ..

m_kan

m_kan

Üye
her geçen gün uygulama sayısı artıyor mu

IVI-Elia

Üye
Hmm bilgi için teşekkürler..

Youtube'da video izlerken, arka plana atıp çalışmasını sağlasak iyi olmaz mı .) Nasıl yaparız bunu gördüğüm kadarı ile windows tuşuna bastığımda videoyu direk kapatıyor... Ses felan gelse :) Bizde işlemlerimize devam etsek, ..

Sanırsam web Player da multitasking desteği yok

kelooo

Üye
iyi aksamlar dun arkadasa bitane aldik cihaz fiyatina gore cok cok iyi ama bi sorum olacak cihazi kutusu yanimizda acildi ama kisilerde yabanci kisiler var siliyoruz tel kapatip acinca tekrar geliyor ne yapmamiz lazim acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyi aksamlar dun arkadasa bitane aldik cihaz fiyatina gore cok cok iyi ama bi sorum olacak cihazi kutusu yanimizda acildi ama kisilerde yabanci kisiler var siliyoruz tel kapatip acinca tekrar geliyor ne yapmamiz lazim acaba

o kişiler muhtemelen Microsoft hesabınızda kayıtlı olanlar. Silinmez pc'den veya telefondan masaüstü görünümünde hesabınıza girip istemediğiniz veya yabancı dediğiniz kişileri silebilirsiniz.

Üst Alt