İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Geri tuşuna uzun bas

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
beyler uygulamaların arka planda açık olup olmadığını nasıl görebilirim

ayarlara girip ekranı sola çek,arka plan uygulamaları var. Veya ok tuşuna basılı tutunca açık uygulama listesi e ulaşırsın.

qwerty41

qwerty41

Üye
Geri tuşu ( en soldaki ) basılı tut açılan sayfayı sola doğru sürüklersen hepsini görürsün

1 dakika içinde 3 kişi cevap yazmış
:ehe

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Karti kestir orda kalan kismi atma micro Simi o kestagin here koyup kullanabiliyorsun

- - - Eklendi - - -

Karti kestir orda kalan kismi atma micro Simi o kestagin here koyup kullanabiliyorsun

qwerty41

qwerty41

Üye
Bir arkadaş kestirdiği karti telefona sıkıstırmış çıkartmaya çalışırkende sim kart yuvasındaki telleri koparmıs. Yani kestirmek yerine Micro sim kart almanızı tavsiye ederim arkadaşlar..

ekoks20

ekoks20

Üye
Vodafone de ikizkart uygulaması var bir Micro sim bir normal sim kart alabilirsin biri açıkken diğeri çalışmaz

ekoks20

ekoks20

Üye
Evet 64 kb.ben şarj biter telefon bozulur tamire giderse eski telefonumu kullanırım diye yaptırdım ama Samsun da yokmuş 5 günde geldi

varolayberk

Üye
yardım eden arkadaşlar sağolun.

- - - Eklendi - - -

film izlemek için türkçe bir uygulama var mı

m_kan

m_kan

Üye
arkadaşlar oyunları nasıl çalıştırıyor

- - - Eklendi - - -

bu cihaz

süper nova

süper nova

Üye
Bu cihazı bütün mağazalar satsaydı çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirdik. Bu operatörle anlaşma da nerden çıktı :ah

kelebekavcisi

Üye
arkadaşlar oyunları nasıl çalıştırıyor

- - - Eklendi - - -

bu cihaz

Doğru düzgün oyun (ücretsiz) olmadığı için pek bişey söylenemez. Markettekileri denedim hep kıytırık oyunlar ama kasma donmaz vb. yapmıyor.
Diğer kullandığım akıllı telefonlar ya numerik klavye yada klavye tuşları büyük oluyordu bunun klavye tuşları ufak benim gibi hulklar için uygun değil :dry: t9 az çok yardımcı oluyor ama tek elle yazmam gerektiği zamanlarda yazamıyorum. 2 el zaten zor, daha dokunmadan algılıyor ekran.

danger6800

danger6800

Üye
Arkadaşlar Nokia lumia 620 de kaç mb ram boş kalıyor.Yardım eder misiniz?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Nokia lumia 620 de kaç mb ram boş kalıyor.Yardım eder misiniz?

Teknolojiks

Üye
Bugün. Telefon tekrar cebimde kapandı tepki vermedi yine aynı yöntemle karşılaştım, bu bir sorun mudur ? Bilgisi olan varda paylaşsın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün. Telefon tekrar cebimde kapandı tepki vermedi yine aynı yöntemle karşılaştım, bu bir sorun mudur ? Bilgisi olan varda paylaşsın

Çok sık oluyorsa sorundur.
Nadiren oluyorsa normal.
Ben de bir yada iki kez bu durumla karşılaştım.
Sıkıntı yok.

Teknolojiks

Üye
Dün akşam oldu birde bugün akşam üzeri oldu inşallah bir daha olmaz, yazılımsal bir sıkıntıdır diye düşünüyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dün akşam oldu birde bugün akşam üzeri oldu inşallah bir daha olmaz, yazılımsal bir sıkıntıdır diye düşünüyorum

İnşallah olmaz.
Her gün yaparsa sıkıntı var demektir.

Bu arada bir söylentiye göre 25 Şubat'taki Dünya Mobil Kongresinde "Apollo+" güncellemesiyle ilgili bilgiler de verilebilirmiş.
Bekleyip görelim bakalım. :oke:

Üst Alt