İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bayprado

Üye
Telefona istediğin müzikleri sınıflara ayırıp klasörleye biliyorsunuz. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmem 4 günümü aldı ama müziklerimi istediğim gibi sınıflandırıp klasörledim. Uğraştırıyor biraz ama oluyor çamur atmayın.

Burda anlatırdım ama uzun iş biraz kurcalayın sizde bu özelliği keşfedeceksiniz.

Ayrıca pdf uygulamasına dosya silme özelliği eklenmiş ilgilenenler mağazadan hemen pdf readerlarını güncelleye bilirler.

Bir arkadaş nette gezinirken telefonum ısınıyor demiş. Hem şarj edip hemde wifi ile internette gezinmek telefonu ısıdırıyor. Telefon şardayken buna dikkat edin lütfen.

Mağazada altyazılı film izlemek için ücretsiz uygulama varmı bilen varsa ismini yazabilirmi lütfen ben bulamıyorum.

Saygılar..

şarjla alakası yoktur normalde de öyledir

hllsvrn

hllsvrn

Üye
güncelleme geldi... gitti... lafı geçmiyor yükleyenler unuttu bile olayı bende hala tık yok anasını satiyim :D

nerede kaldı benim güncellemem :aha:

Cihazı ne zaman aldın? Ve telefonun ayarlarından güncellemeleri denetle dedin mi? Ve internet bağlantı şeklin nedir Wifi olması gerekiyor daha sağlıklı olması için..

hasansen_83

hasansen_83

Üye
lumia 920 kullanan bende varım yahu benım adım neden yok listede cihazı ilk alan kişilerdenım :)neydey se 4 ay oluyor :)

- - - Eklendi - - -

lumia 920 kullanan bende varım yahu benım adım neden yok listede cihazı ilk alan kişilerdenım :)neydey se 4 ay oluyor :)

NURGENÇ

Üye
pil kalibrasyonu nedir ben yapmadım

josey21

Üye
Arama yaparken kendi kendine aramayı bitiriyor yardımcı olursanız sevinirim

gkcll

gkcll

Üye
şu milleti liste ye ekleyen arkadaşımız nerde yaw eklenecek 10 kişi var ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
liste guncellendi. Unuttugum aradaşimiz varsa buradan veya pm'den bildirebilir.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi uygulama ve oyunlar da sürekli güncellenecek yazıyor.Ya onları güncelleyelim yada o yazıyı silelim :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi uygulama ve oyunlar da sürekli güncellenecek yazıyor.Ya onları güncelleyelim yada o yazıyı silelim :kıskıs:

konuyu musait oldugum bir zamanda toparliyacam. Arkadaşimiz ilgilenemiyor heralde.

raga_oktay1980

Üye
pazartesinden beri 620 kullanıyorum
özellikleri iyi ama andorit gibi geğil oyunlarda kalite kokuyor ekran şahane ana ekran uzay boşlugu gibi
takıldığım nokta uygulamalar yönunde opera miniyi hala kuramadım ve mazada yokk kamerası çoook güzel ses çoook çoook iyidokunmatik çooook hasssas

drakoja1

drakoja1

Üye
+1 benide ekleyin 20 günlük Lumia 920 kullanıcısıyım. :)

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
pil kalibrasyonu nedir ben yapmadım

sadece ilk aldıktan sona tek kapanana kadar kullan ve sonra 4 5 saat şarda kalsın

- - - Eklendi - - -

faceye ekledigim yeni biriyle rehberimi tekrar nasıl eşitliyebilirim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Opera'nın henüz Windows Phone desteği yok :)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
özellikleri iyi ama andorit gibi geğil oyunlarda kalite kokuyor ekran şahane ana ekran uzay boşlugu gibi
takıldığım nokta uygulamalar yönunde opera miniyi hala kuramadım ve mazada yokk kamerası çoook güzel ses çoook çoook iyidokunmatik çooook hasssas

Kardeşm soylesene ya aldım diye bizde burada bekliyoruz birileri alsın artk diye koca forumda 3 kişi var listede, ekliyorum seni hemen :)

liwestime1

liwestime1

Üye
+1 ekleyiver usta 1 aylık lumia 920 beyaz kullanıcısıyım :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
en eski kullanıcı benmıyım burda :)

gkcll

gkcll

Üye

Kardeşm soylesene ya aldım diye bizde burada bekliyoruz birileri alsın artk diye koca forumda 3 kişi var listede, ekliyorum seni hemen :)

aynen yaw 820 ve 920 bir hafta da on kişi yi geçmişti biz hala 4 :(
nerde o ne zaman türkiyeye gelir diye veryansın eden kişiler

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun kardeşim
gerçekten çok güzel bir telefon yani tahmin ettiğimden daha güzel çıktı

gkcll

gkcll

Üye
liste guncellendi. Unuttugum aradaşimiz varsa buradan veya pm'den bildirebilir.

senmiydin abi ekleyen ben connerkenyaw arkadaşımız sanmıştım ;) yaw be 99 da ekle yazmış son bir kişi ile 100 kişi valla iyi
biz daha 4 kişi :(

Üst Alt