İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya lumialar için powertürk fm süper fm gibi radyo uygulamaları yokmu acaba

radyolarin resmi uygulamalarini bilmem ama Turk radyolarinin neredeyse tamamini kapsayan guzel radyo uygulamalari var.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mesela ? örnek bide bir sey daha sorcam bu yeni cıkacak olan lumialarda radyo özelliği olacakmıdır bilgin vardır belki senin hocam ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu cok guzel bir radyo uygulamasimesela:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Misal şöyle ;

En alttaki yazi abi

tamam ekran parlaklik ayari o. Ortam işigina gore otomatik ayarliyor wp8'de var hatta wp7'de de var. Hatta hatta wp8 portico guncellemesiyle lumialara guneş işiginda gorulebilirlik secenegi de geldi ekran projektor gibi parlak oluyor:kıskıs:

Türe

Türe

Üye

tamam ekran parlaklik ayari o. Ortam işigina gore otomatik ayarliyor wp8'de var hatta wp7'de de var. Hatta hatta wp8 portico guncellemesiyle lumialara guneş işiginda gorulebilirlik secenegi de geldi ekran projektor gibi parlak oluyor:kıskıs:

hahaha çok iyiymiş :ehe şu 920 yi incelemem lazım :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şundan bahsediyorsun

Türe

Türe

Üye
:hmmm Hayır abi parlaklık değil demek istediğim :( Neyse anladığım kadarıyla yok yine de teşekkür ederim abi :tebessüm:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:hmmm Hayır abi parlaklık değil demek istediğim :( Neyse anladığım kadarıyla yok yine de teşekkür ederim abi :tebessüm:

aynisi ortamdaki işiga gore ekran renkleri matlaştiriyor. Ozellikle batarya tasarruf modundayken en duşuk ayarlari kullaniyor ve ekrandan nefret ediyorum o anlarda:zzz:

Türe

Türe

Üye

aynisi ortamdaki işiga gore ekran renkleri matlaştiriyor. Ozellikle batarya tasarruf modundayken en duşuk ayarlari kullaniyor ve ekrandan nefret ediyorum o anlarda:zzz:

Haa tamam o zaman :kıskıs:

Ben de :zzz: Özellikle tarayıcı baya mat oluyor :zzz:

PureFood

PureFood

Üye

Parlaklık otomatik olduğunda rahat mısın ? Güç tasarrufu hariç. Benim yüksekte ama makina kararsız kalıyor mu ışık olayında ? Yani yüksekten otomatiğe geçsem rahat eder miyim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet acik renklerde daha cok hissediliyor. Ben de otomatigi kapatiyorum o yuzden. Ekran matlaşinca zevk almiyorum telefondan şarji bir sast erken bitsin napalim. Zaten bir gunu cok rahat cikartiyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar mağazada görüşmelerimi/konuşmalarımı kayıt edebileceğim skydrive'a upload desteği olan, bildiğiniz iyi bir uygulama var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Parlaklık otomatik olduğunda rahat mısın ? Güç tasarrufu hariç. Benim yüksekte ama makina kararsız kalıyor mu ışık olayında ? Yani yüksekten otomatiğe geçsem rahat eder miyim.

edersin tabi ki. Yuksekte aşiri parliyor ekran. Otomatikte sorun yok ideal goruntuye ayarliyor.

IVI-Elia

Üye
lcd ekranlar renkleri amoled gibi gercege yakin gostermez. Ayrica otomatik ekran parlikligi ortam işigina gore ekrani ayarladigi icin bazen renkler soluk flu cikar.

hah işte flu etkisi yani hafif bulanıklık gibi sizde de varmı beyaz ekranda dikkatli bakınca oluyor

danger6800

danger6800

Üye
Arkadaşlar cihazda kaç mb boş ram kalıyor.Yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: berko47

IVI-Elia

Üye
ya benim parlaklık en yüksek ama beyaz ve çok açık renklerde sanki adı flu olan hafif bulanıklık gibi bir şey var.Benim telefon sorunluyydu değişti eskisinde de vardı bu sorun mu yoksa lcd olduğundan mı

- - - Eklendi - - -

tam bulanıklık gibi de değil

egemen1903

Üye
güncelleme geldi... gitti... lafı geçmiyor yükleyenler unuttu bile olayı bende hala tık yok anasını satiyim :D

nerede kaldı benim güncellemem :aha:

mad-x

mad-x

Üye
Arkadaşlar mağazada görüşmelerimi/konuşmalarımı kayıt edebileceğim skydrive'a upload desteği olan, bildiğiniz iyi bir uygulama var mı?

Call recorder ve totalrecall var ama skydrive uploadı yapılabiliyormu bilmiyorum. hiç denemedim

Üst Alt