papakudioflu
Emekli Yönetici
ya lumialar için powertürk fm süper fm gibi radyo uygulamaları yokmu acaba
radyolarin resmi uygulamalarini bilmem ama Turk radyolarinin neredeyse tamamini kapsayan guzel radyo uygulamalari var.
ya lumialar için powertürk fm süper fm gibi radyo uygulamaları yokmu acaba
Misal şöyle ;
En alttaki yazi abi

tamam ekran parlaklik ayari o. Ortam işigina gore otomatik ayarliyor wp8'de var hatta wp7'de de var. Hatta hatta wp8 portico guncellemesiyle lumialara guneş işiginda gorulebilirlik secenegi de geldi ekran projektor gibi parlak oluyor![]()
şu 920 yi incelemem lazım 
Hayır abi parlaklık değil demek istediğim
Neyse anladığım kadarıyla yok yine de teşekkür ederim abi
![]()

aynisi ortamdaki işiga gore ekran renkleri matlaştiriyor. Ozellikle batarya tasarruf modundayken en duşuk ayarlari kullaniyor ve ekrandan nefret ediyorum o anlarda![]()

Özellikle tarayıcı baya mat oluyor 
aynisi ortamdaki işiga gore ekran renkleri matlaştiriyor. Ozellikle batarya tasarruf modundayken en duşuk ayarlari kullaniyor ve ekrandan nefret ediyorum o anlarda![]()
Parlaklık otomatik olduğunda rahat mısın ? Güç tasarrufu hariç. Benim yüksekte ama makina kararsız kalıyor mu ışık olayında ? Yani yüksekten otomatiğe geçsem rahat eder miyim.
lcd ekranlar renkleri amoled gibi gercege yakin gostermez. Ayrica otomatik ekran parlikligi ortam işigina gore ekrani ayarladigi icin bazen renkler soluk flu cikar.
edersin tabi ki. Yuksekte aşiri parliyor ekran. Otomatikte sorun yok ideal goruntuye ayarliyor.
Arkadaşlar cihazda kaç mb boş ram kalıyor.Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar mağazada görüşmelerimi/konuşmalarımı kayıt edebileceğim skydrive'a upload desteği olan, bildiğiniz iyi bir uygulama var mı?