camında işte bu limia resmi asılı olan bayilerde testerları var incele oyle karar ver
- - - Eklendi - - -
ayrıca istedigim URL yi ekrana sabitliyebiliyormuyuz ?
Geçmiş olsun usta inşallah en kısa sürede sevindirici haberlerle dönersin
telefonumu bul özelliği kapalı mıydı?
Teşekkür ederim kardeşim inşallah..
Tam olarak hatırlamıyorum ama, WindowsPhone sitesinden Microsoft hesabım ile giriş yaptım, telefonu kitledim galiba.. Aklıma ilk gelen şey buydu galiba bundan bahsediyorsun.
kapasitif tuş derken alttaki 3 tane kastedion gliba onları bu gun bende farkettim belli bi ışık seviyesinin altında yanıyorlar normal florasan degilde gunes ışıgını baz alıyorArkadaşlar telefondaki kapasitif tuşların yanıp yanmamasını kontrol edebiliyor muyuz? izlediğim bazı videolarda yanmıyor tuşlar![]()
evet istediğiniz url'yi favorilerinize atayabilir veya ana ekrana sabitleyebilirsiniz.
Hmm dediğiniz şey telefonun arayüzünde kapalıydı galiba, tam olarak hatırlamıyorum... Peki telefon açık kapalı fark eder mi?
kapasitif tuş derken alttaki 3 tane kastedion gliba onları bu gun bende farkettim belli bi ışık seviyesinin altında yanıyorlar normal florasan degilde gunes ışıgını baz alıyor
bu da güzel bi ozellik
- - - Eklendi - - -
nerden yapıyoruz ?
benide ekleyin arkadaşlar lumia 920 kırmızı
- - - Eklendi - - -
bu mobil veri nasıl kapanıyo arkadaslr internete bağlnıyor arada
arkadaşlar ben telefonumla çektiğim videoları gene telefonumla izleyemiyorum hata veriyor yardımcı olurmusunuz
benide ekleyin arkadaşlar.
- - - Eklendi - - -
bu arada rengi sarı.

haftaya bende alacagımda 620yi hangi hafıza kartını almamı önerirsin hocam ? haftaya cuma veya cumartesi günü alıyorumda bende
muhtemelen catwalk global model olucak. Diger konuda yazdim zaten ozelliklerini.

haftaya bende alacagımda 620yi hangi hafıza kartını almamı önerirsin hocam ? haftaya cuma veya cumartesi günü alıyorumda bende![]()