İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kilic450

Üye
var mı bana L820 hediye edecek bir babayiğit :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Olmaz mı:naughty:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
camında işte bu limia resmi asılı olan bayilerde testerları var incele oyle karar ver

- - - Eklendi - - -

ayrıca istedigim URL yi ekrana sabitliyebiliyormuyuz ?

evet istediğiniz url'yi favorilerinize atayabilir veya ana ekrana sabitleyebilirsiniz.

qwerty41

qwerty41

Üye
Arkadaşlar telefondaki kapasitif tuşların yanıp yanmamasını kontrol edebiliyor muyuz? izlediğim bazı videolarda yanmıyor tuşlar:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim kardeşim inşallah..

Tam olarak hatırlamıyorum ama, WindowsPhone sitesinden Microsoft hesabım ile giriş yaptım, telefonu kitledim galiba.. Aklıma ilk gelen şey buydu galiba bundan bahsediyorsun.

haritada bulunduğu noktayı da gösteriyor ama Turkiye marketini seçtiyseniz göstermeyebilir.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Arkadaşlar telefondaki kapasitif tuşların yanıp yanmamasını kontrol edebiliyor muyuz? izlediğim bazı videolarda yanmıyor tuşlar:hmmm
kapasitif tuş derken alttaki 3 tane kastedion gliba onları bu gun bende farkettim belli bi ışık seviyesinin altında yanıyorlar normal florasan degilde gunes ışıgını baz alıyor
bu da güzel bi ozellik

- - - Eklendi - - -

evet istediğiniz url'yi favorilerinize atayabilir veya ana ekrana sabitleyebilirsiniz.

nerden yapıyoruz ?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hmm dediğiniz şey telefonun arayüzünde kapalıydı galiba, tam olarak hatırlamıyorum... Peki telefon açık kapalı fark eder mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hmm dediğiniz şey telefonun arayüzünde kapalıydı galiba, tam olarak hatırlamıyorum... Peki telefon açık kapalı fark eder mi?

fark eder tabi açık olmalı ki gps chipi çalışsın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kapasitif tuş derken alttaki 3 tane kastedion gliba onları bu gun bende farkettim belli bi ışık seviyesinin altında yanıyorlar normal florasan degilde gunes ışıgını baz alıyor
bu da güzel bi ozellik

- - - Eklendi - - -

nerden yapıyoruz ?

favori atayıp üzerine basılı tut ve başlat ekranına tuttur.

• Beğen
Tepkiler: Zaman_yolcusU

nacibaspinar

Üye
arkadaşlar ben telefonumla çektiğim videoları gene telefonumla izleyemiyorum hata veriyor yardımcı olurmusunuz

emelli

emelli

Üye
benide ekleyin arkadaşlar lumia 920 kırmızı :oke:

- - - Eklendi - - -

bu mobil veri nasıl kapanıyo arkadaslr internete bağlnıyor arada

hllsvrn

hllsvrn

Üye
benide ekleyin arkadaşlar lumia 920 kırmızı :oke:

- - - Eklendi - - -

bu mobil veri nasıl kapanıyo arkadaslr internete bağlnıyor arada

Ayarlar > Şebeke > Veri Dolaşımını Kapat gibi bir şey olması lazım, onu kapalı yaparak bunu sağlayabilirsin..

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar ben telefonumla çektiğim videoları gene telefonumla izleyemiyorum hata veriyor yardımcı olurmusunuz

Nasıl yani kendi telefonundan çektiklerini izleyemiyor musun ? Hafıza kartı takılı mı? Kendi player'ından mı çalıştırıyorsun ?

nofear3458

nofear3458

Üye
benide ekleyin arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

bu arada rengi sarı.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bana yardım eden arkadaşlar ne oldu bilmiyorum 4 şarzımı ettikten sonra video vr ara sıra interneti kullanmama rağmen hele her yerde wifi aradım 19 saatde %60 kaldı sizce iyimi :) 8 saat uyku desek uyurken %6 sı gitti nedense.iyimi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Üye

muhtemelen catwalk global model olucak. Diger konuda yazdim zaten ozelliklerini.
haftaya bende alacagımda 620yi hangi hafıza kartını almamı önerirsin hocam ? haftaya cuma veya cumartesi günü alıyorumda bende :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kotu değil tabi ki. 19 saatte %60 kaldıysa kalan tahmini sure 22-24 saat arasıdır toplamda da 2gun yapar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haftaya bende alacagımda 620yi hangi hafıza kartını almamı önerirsin hocam ? haftaya cuma veya cumartesi günü alıyorumda bende :)

kaliteli imkanın varsa class10 bir hafıza kartı tavsiye ederim.

Üst Alt