İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye

gitmez. Listedeki uygulama sayisi 50'yi gecince uygulamalara hizli erişim icin o hali alir. Mesela acmak istedigin uygulamanin ilk harfine dokun o harfle başlayan uygulamalara gecer direk.

teşekkürler. Ben de nerden geldi diyodum. Windows Phone da klasör olustururulamıyo demi

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşlar az önce bende 820 alarak aranıza katıldım.ve aveadan sms de geldi ilk 1000 kişi arasına girmişim.telefonla 1 saattir uğraşıyorum çok sevdim başarılı.yalnız kamerası sanki biraz kalitesiz gibi geldi.tabi daha tam alışamadık ondanmı yoksa daha önce n8 kullanmışlığım var ondanmı bilmiyorum ama genelde telefon çok başarılı.hele hele kulaklık ile müzik tam anlamıyla mükemmel

güle güle kullan hayırlı olsun kardeşim ben sordum en aylık fatura lıya dediler sen nasıl aldın kardeşim

dedereis123

dedereis123

Üye
Bende aranıza katıldım lumia kardeşliği benide ekleyin :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hoş geldin kardeşim

dedereis123

dedereis123

Üye
çok teşekkür ederim ya bu sarj olayını yanlış yaptım sanırım %3 deyken taktım sarjdayken tel caldı sorun olur mu ya

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Pek Bi sıkıntı olmaz bence

dedereis123

dedereis123

Üye
hmm kalibrasyon sorun olmasında sonra yardımlarınız için teşekkür ederim herkese :) kılıf ve jelatin önerilerinizi beklerim sirkeciden geçici olarak aldım ama pek kaliteli değil 2 jelatin , silikon kılıf , sert kılıf , kapaklı kılıf 25 tl ye mal oldu :/

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hmm kalibrasyon sorun olmasında sonra yardımlarınız için teşekkür ederim herkese :) kılıf ve jelatin önerilerinizi beklerim sirkeciden geçici olarak aldım ama pek kaliteli değil 2 jelatin , silikon kılıf , sert kılıf , kapaklı kılıf 25 tl ye mal oldu :/

ben bugün aldım cp 600 kılıf aynı zamanda stand ama tuzlu olabilir sana

serinaga

serinaga

Üye
serinaga Lumia 820de'de ekran kilidi kapanınca wifi kesiliyor mu? Mobil kapanmıyor dimi.. :pro:

Evet hem wifi'de hem de mobil de ekran kilidi kapanınca çalışmaya devam ediyor. Hatta ayarlarda wifi istenirse kapatılabiliyor ...

- - - Eklendi - - -

Eyvallah kardeş, çoğu özellik ortak zaten, paylaşırız ...

- - - Eklendi - - -

820 kullanıcılarına hayırlı olsun telefon baya bir başarılı

Teşekkürler ...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar az önce bende 820 alarak aranıza katıldım.ve aveadan sms de geldi ilk 1000 kişi arasına girmişim.telefonla 1 saattir uğraşıyorum çok sevdim başarılı.yalnız kamerası sanki biraz kalitesiz gibi geldi.tabi daha tam alışamadık ondanmı yoksa daha önce n8 kullanmışlığım var ondanmı bilmiyorum ama genelde telefon çok başarılı.hele hele kulaklık ile müzik tam anlamıyla mükemmel

Aramıza hoşgeldin kardeş, hayırlı olsun, iyi günlerde inşallah.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

ben bugün aldım cp 600 kılıf aynı zamanda stand ama tuzlu olabilir sana

Nerden aldın kaç para güzel fılıf aynı zamanda stand gibi duruyor dimi video izlemek içinde ideal

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

lumia61

Üye

Aynısı bende oldu arkadaşım. Sorun jelatinden sensörün bi yerini kapatıyor. Bilerek emin olmak için Avea 9333'ü aradım kapatamadım. Tam basıyorum kilit tuşuna ekran kapanıyor. Sonra jelatini bi söktüm işlem tamam. Orjinal jelatinler daha yok ya o yüzden sıkıntı yaratabiliyor böyle.

Kardeşim benim telde jelatin yok şuan. Fabrika ayarlarına geri alsam düzelir mi acaba ?

Üst Alt