İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

serinaga

Üye

- - - Eklendi - - -

Bende Sorun yok, hatta geçen gün akşam bir eğlencede hem resim hem de video çekimi yaptım loş ışıklı ortamlarda, gayet güzel çekti, öyle dalgalanma felan yok

Telefonu sıfırlarsam her şey silinicekmş yoksa sadece ayarlarmı sıfırlanıyor ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Telefonu sıfırlarsam her şey silinicekmş yoksa sadece ayarlarmı sıfırlanıyor ?

Sıfırlama yapınca aldığın ilk gün ki gibi oluyor. Sıfırlama yapmadan önce Cumhur kardeşiminde yazdığı gibi şarj %50'nin üzerinde olsun bu çok önemli. Daha sonra buradan Ayarlar/Yedekleme/Uyg.Listesi+Ayarlar/Şimdi yedekle diyerek telefonun yedeğini al. Sıfırlama işlemi bittikten sonra microsoft hesabını tanımla bu kadar, hesabı tanımladıktan sonra kişilerin ve yedeğin otomatik yüklenir.

floresanın ültraviyole içeren arkı saniyede 120 kez çakar. Işığın bu frekansı bazı insanlarda migren denilen baş ağrıları yaratabilir. Bu titreşimleri lambaya doğrudan baktığınızda göremezsiniz ama gözünüzün köşesinden baktığınızda görebilirsiniz.

Demişler.Yani floresanla öyle bir açı yakalamışsınız ki kameranız o çakmaların bir girişimini ekrana taşımış.Her yanıp sönmeyi yakalayacak bir açıdan çekim yapmış olabilirsiniz.

Kamera da bozuk olabilir ama her seferinde de bu şekilde bir görüntü elde ediyorsanız bence bir sorun vardır.Ama sadece bir kere oldu diyorsanız bu ihtimali değerlendirin

Ayrıca akkor telli ortamlarda bu oluşmaması gerek.

PureFood

Üye

Elbette ben de farkındayım tahmin olduğunun. 2.ayı doldurdum geçiyor bile, şarj performansı harika. Normal kullanımda bile wifi, mesajlaşma vs olunca en az 1.5 gün bende. Cimrilik de yapmıyorum artık. Konum açık, parlaklık açık, wifi'yi açık bırakıyorum genelde ama 920'nin şarjı bekledğimin üstünde.

serinaga

Üye

Süper ya, harika bir açıklama olmuş, söylenecek tek bir söz bulamıyorum ...

kilic450

Üye
arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da öneriyo musunuz? Telefonu internette gezinmek ve oyun oynamak için alıcam. Ama büyük ihtimal bu yaz güncellemeler, mağaza yerine oturunca alıcam. Şu an n603 var internette gezinmek oyun oynamak bi zulüm. L820 de tuş kilidini açıp kapatınca düzelen ekran donmaları kasmaları var mı symbian da olduğu gibi? Tarayıcıda takılmadan kaydırma özelliği var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Yaş 17 babam baba telefon almıyor kendim çalışıp alıyorum ve hergün paramı nokia ya haram ederek bela okuyarak geçiriyorum. Sıkıntı olacaksa almayalım daha iyi. Android veya ios istemiyorum yeni bişeyler denemek istiyorum.

Teşekkürler muhtemelen sıfırlayacağım

1 hafta onceki ben. al pişman olmazsın net için dersen bi tek flash yok pc den hızlı sitelere giriyorum donma nerdeyse 0

- - - Eklendi - - -

dedigin gibi market zayıf daha ama yaza kadar baya gelişmiş olur

serinaga

Üye
Hız, performans ve internet Lumia 'nın, Wp8'in en başarılı yönleri, Marketteki uygulamaların çoğalmasıyla oyun sorunu da çözümlenir, alınacak bir telefon, Symbian ile karşılaştırılmaz, şimdilik süper bir telefon ...

Tepkiler: Zaman_yolcusU
arkadaşın dedigi gibi bence 1 hafta bu forumda sordum inceledim gittim alım memnunum ilk duyan android degil bunamı bu kadar para verdin diyoda eline alan hayran kalıo

Tepkiler: serinaga

hllsvrn

Üye
Yaklaşık 2-3 hafta önce aldığım Lumia 920 cihazımı malesef kaybettim, Yada ben aradaba uyurken telefonu birisinin aldığını düşünüyorum, İş yeri ortamında olan bir şey bu.. TK'u aradım çalıntı ihbarında bulundum hattı ve cihazı bloke yaptık, Yalnız savcılığa dilekçe vermedim, mesai saatlerini kaçırdığım için, pek içimden de gelmiyor birşey çıkmayacak gibi

Sizin düşünceleriniz neler? Bu telefona imei numarası kopyalamak kolaymıdır? Yada ne bileyim cihazı bulma şansım ne kadar?

papakudioflu

Emekli Yönetici

öncelikle geçmiş olsun. Savcılığa başvurmayı ihmal etmeyin. Uzun sürse de açsonuç almanız kesindir. Ayrıca telefonla yapılacak herhangi yasadışı bir işlemde muattap siz alınırsınız bu yüzden savcılık başvurusunu yapmalısınız. İmei konusuna gelince bırakın Türkiye'yi dünyada o cihaza imei klonluyacak bir delikanlı yok şu anda.

hllsvrn

Üye

Sağolun, yarın mutlaka ilk işim savcılık olacaktır. Bir şey daha merak ettim. Ben malum telefonu telekomünisyon kurumunu arayarak bloke ettim, Yani telefon açıldığı zaman bu telefon çalıntıdır mesajını alacaktır. Sizin dediğiniz gibi imei klonlama işini yapamazlarsa, ozaman bu telefon kimsenin işine yaramaz..

papakudioflu

Emekli Yönetici

on numara yedek parça olur o telefondan

kilic450

Üye
benim de çok hoşuma gidiyo telefon

Geçmiş olsun usta inşallah en kısa sürede sevindirici haberlerle dönersin