skynet
Üye
Hadi hayırlısı 1320 bu kezde ekran gitti. Bakalım ne kadar girecek. Neyse biraz Android cihaz kullanayım şimdilik. Eğer masraf çok çıkarsa gm Android One alırım sıfır olarak. Wp yi çok seviyorum ama insanı çileden çıkarıyor resmen
Ben l820 yi kardeşime verip note 4 aldım. Bir rahatlama geldiHadi hayırlısı 1320 bu kezde ekran gitti. Bakalım ne kadar girecek. Neyse biraz Android cihaz kullanayım şimdilik. Eğer masraf çok çıkarsa gm Android One alırım sıfır olarak. Wp yi çok seviyorum ama insanı çileden çıkarıyor resmen
Beyler wp ile ilgili güncel haberleri paylaşan bir site var takip ettiğim az önce girdim sayfayı hacklemişlerMüzik çalıyor bir de espri anlayışı var adamların en azından
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende arada buradan bakınıyordum haberlere kendi halinde bilgi veren bir site neden heklenmiş anlamış değilim
Şerefsizler, büyük emek hırsızları ve saygısız embesil sürüsü, bir DDoS attack ile gövde gösterişi yaparak kendilerini ne zannediyorlar?!
THT'ye bildirdim bakalım.
Evet, biliyorum, ftp'den server'a bağlanıp düzeltmeye çalışıyorlar.Şu an başka bir sayfa açılıyor . Sanırım sorunu düzeltmeye çalışıyor site ekibi .
İşi teknoloji haberlerinden Başka bir şey vermek olmayan bu tür sitelere illegal girişimler hiç doğru değil. Umarım sorunu bir sn önce çözüp tekrar yayına girerler.Beyler wp ile ilgili güncel haberleri paylaşan bir site var takip ettiğim az önce girdim sayfayı hacklemişlerMüzik çalıyor bir de espri anlayışı var adamların en azından
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşi teknoloji haberlerinden Başka bir şey vermek olmayan bu tür sitelere illegal girişimler hiç doğru değil. Umarım sorunu bir sn önce çözüp tekrar yayına girerler.
Zor tercih! Lumia 640 XL benim de beğendiğim bir cihaz. Hem ekranı da biraz da,küçük olduğu için kullanımı daha kolay. Ama Lumia 1520 de kamera, işlemci ve RAM bakımından çok çok iyi. İyi düşün karar ver. İkisi de güzel cihazlar. Ben sadece Lumia 640 XL kullanmadığım için kesin budur diyemiyorum.@papakudioflu 900 TL'ye lumia 1520 buldum ama tereddüt içindeyim. Acaba 1520 yerine 640 xl mi alsam sence ne tavsiye edersin?
beyler teli teleservice e göndereceğim Windows 10 yüklü diye yokuş yaparlar mı 8.1 e çevirip mi göndereyim help me
Servise göndereceksen cihaz ne olursa olsun rom bile yüklüyse orijinaline alıp göndermen gerek, yoksa servis dışı kalıp bakmıyor yada bakmak için ücret talep ediyorlar.beyler teli teleservice e göndereceğim Windows 10 yüklü diye yokuş yaparlar mı 8.1 e çevirip mi göndereyim help me
Rica ederiz de niçin yolluyordunuz ki?tam windows10 arifesine denk geldi tamamdır orj a dondurup göndereceğim teşekkürler beyler..
L925 uzun zmandır kronik sorunu vardı. ekran ısınınca renkleri değişiyor parlaklık kafasına göre artıp azalıyordu. Telefon ayarlamadığım için gönderemiyordum. Muhtemelen değişime girecek. Tel ayarladım bakalım şimdi göndereceğim. Gelişmelerle ilgili bilgilendirmek amacıyla başlık da açacağım.
Muhtemelen 2 ay surundurecekler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?