ibrahim001
Üye
evet ekran kilidi nasıl yapılır.bu ekran görüntüsü uygulamadan mı alınma.yoksa internet tarayıcısından mı aldınız.bi açıklar mısınız.facebook tan hd formatında video nasıl izlenir bilginiz var mı.
evet ekran kilidi nasıl yapılır.bu ekran görüntüsü uygulamadan mı alınma.yoksa internet tarayıcısından mı aldınız.bi açıklar mısınız.facebook tan hd formatında video nasıl izlenir bilginiz var mı.
Evet liste katılmak isteyen oldukça güncelleniyor. Bu arada hayırlı olsun.Liste devamlı güncelleniyor mu acaba? Eğer güncelleniyorsa 640 a yazın lütfen. Teşekkürler.
Evet liste katılmak isteyen oldukça güncelleniyor. Bu arada hayırlı olsun.
Eklendi, hayırlı olsun aramıza hoş geldi@ibrahim001 lumia 1520 kullanıcılarına ekleyebilir misiniz?
O listede kesinlikle olmak isterim, surfrace tabletleri gördükten sonra surfrace phone de kalite beklentisi de tavan yapıyorBakalım ne zaman bu siteye Surface Phone Kullanıcılar Kulübü eklenecek
Aynen abi yaklaşık bir yıldır var, 930 / 830 / 640 XL kullanıyolar geneldeMicrosoft, Güldür Güldür Show'a sponsor oldu galiba. Herkeste Turuncu Lumia 930 var.
Uygulama tapatalk alt yapısını kullandığı için bir çok forum sitesi de şu anda tapatalk alt yapısını engellediği için sorun yaşanıyor. Yani sorun tapatalkta değil.Arkadaşlar mtalk dünden beri hata vermeye başladı maxicep foruma erişimde mi bir sorun var ? Yoksa uygulama mı cortladı
eklendiBeni de 820ye ekler misiniz
Kamera ayarların 5+16MP seçmişsiniz. İki farklı çözünürlükte fotoğraf çekiyor. 5MP olanı telefondan paylaşmak için. 16MP olanı da RAW ya da DNG formatında baskı ve profesyonel işleme için kullanabilirsin.arkadaşlar lumia 1520 ile çekilen fotoğrafları bilgisayardan nasıl göreceğiz, fotoğrafa ait bir kaç tane format görünüyor 20 küsür mb.lık bir boyut görünüyor,bir de 1.7 mb.lık format görünüyor.bu normal mi.hangisi doha yüksek format anlamadım. fotoğrafları fotoğrafçıda bastırmak istersek nasıl alacak bu işlem.çünkü hafıza kartına girince fotoğraflar farklı bir formatta görünüyor.
öncelikle cevabın için teşekkürederim. doğru 5+16 yı seçtim. RAW ve DNG formalarını hafıza kartına atıp fotoğrafçıya götürürsem onlar basabilirler mi.bide ben bu formatları pc den açabileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mı acaba.Kamera ayarların 5+16MP seçmişsiniz. İki farklı çözünürlükte fotoğraf çekiyor. 5MP olanı telefondan paylaşmak için. 16MP olanı da RAW ya da DNG formatında baskı ve profesyonel işleme için kullanabilirsin.
fotografçıda kaliteli bir şey bastırmak istersen bence dng yi seç bunu açmak için adobe photoshop gerekiyor cs6 falan öneririm en iyisi oöncelikle cevabın için teşekkürederim. doğru 5+16 yı seçtim. RAW ve DNG formalarını hafıza kartına atıp fotoğrafçıya götürürsem onlar basabilirler mi.bide ben bu formatları pc den açabileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?