İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

O zaman genelleme yapmaya hakkınız yok değil mi?

papakudioflu

Emekli Yönetici
O zaman genelleme yapmaya hakkınız yok değil mi?
Neden olmasın? Tabi ki var. Her fırsatta övünülen özellikler aslında Android'in değil firmalar tarafından Android'e eklenen özellikler olmuyor mu? Samsung'un eklediği split Screen Nexus'ta var mı? Ya da LG'nin Nokia'da devşirerek geliştirdiği knock on Nexus'ta var mı? Yok tabi ki. O zaman Android'de övünülen bir çok özellik aslında yok demeye geliyor bu durum. O yüzden Android işletim sistemini üreticilerden ayırarak, asıl android Nexus'larda var demek biraz yanlış oluyor.

Tepkiler: BLasTeaR ve symbianbelle
O zaman olayın root ve rom kısmınada girebilirizki eğer biraz bilginiz varsa orada herşeyin mümkün olduğunu bilirsiniz knock on ya da split screen ne isterseniz ve ayrıca bunu tüm android cihazlara yapabiliceğimizide bildiğinizi varsayarak ekliyorum şu an wp androidle kıyaslanamaz.

paxera

Üye
konu sahibi buralarda ise

640LTE

Sabah sabah Apple haberleri okudumda, resmen "Onlar konuşur, Apple yapar" olmuş. Microsoft'un, Nokia'nın duyurup konuştuğu hazırladığı özellikleri hep birileri onlardan önce yapıp yayınlayıp ondan sonra konuşmuyor direk konuşturuyor. Microsoft'un en büyük hatası yavaş olmasının dışında bir de reklamlarının zamanlaması galiba.

Tepkiler: bozkirdangelen

serinaga

Üye
Ehhh bu işler birazda tecrübe işi, mobile sektördeki kıskançlığın batağında şuan MS, PC yazılımı gibi sanıyor ortamı, er geç anlayacaktır da, iş işten geçmiş olacak ...

Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
Arkadaşlar, hiç kimse size "siz demiştiniz" demeyecek.
Bu kadar karamsarlığa gerek yok..

Rainesto

Üye

Buradaki arkaplanı atabilecek var mı ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkürler görür galiba suan win10 kuruyorum çarklar dönüyor deneyince geri döneceğim
Beğenmezsen bunu dene 768x1280

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Renkleri de biraz uydurmaya çalıştım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR ve Rainesto

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar sorum aslında başlıkta açık. Ablam şu an Lumia 625 kullanıyor, Windows 10 Mobile güncellemesi gelecek mi ? Gelirse ne zaman gelir ?

Arkadaşlar sorum aslında başlıkta açık. Ablam şu an Lumia 625 kullanıyor, Windows 10 Mobile güncellemesi gelecek mi ? Gelirse ne zaman gelir ?

W10 Mobile güncellemesi mevcut modellerin çoğuna gelecek. Buna Lumia 625 de dahil.
Şu an henüz teknik önizleme denemeleri devam ediyor.
Tamamlandığında Ekim ayı sonları veya Kasım ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

4MaGuS

Üye
lumia 535 bime gelmiş 499tl bu gün gördüm haberi olan var mı

skynet

Üye
535'in bir ara ekranla ilgili problemi vardı düzeldi mi

EgeOgmen

Üye
Kardeş beni de ekle o zaman hem 1020 siyah hem 620 mavi kullanıyorum

Tepkiler: Esendağlı
1020'm ekli zaten.yeni siyah 830'umu da ekleyin lütfen

Tepkiler: kamil5028347