ERsin YAvuz
Üye
nokia lumia 820 yi nokia suite bağlayamıyorum cd filan istiyor vede bilgisayrdan telefona müzik video gibi seyleri atamıyorum yardımcı olurmsunuz yani kısaca bilgisayar telefonu tanımıyor ne yaptıysam..
ya arkadaşlar şu telefonu alamadığım hergün kafayı yicek gibi oluyorum ama yakında alıcam inşallah
arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz uzun beklemeler sonunda dun lumia 920 telimi aldım siyah :d
tşkler bakalım daha ayarlarla ugrasıyorum
hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin.
bende bugün aradım nokia destek hattını telefonunuz destekliyor dedi ama operatörle anlaşması lazım dedi çünkü telefonunuz 3G yi destekliyor dedi.
Telefonun şarjı dayanmıyo neler yapabilirim
Birde kıskandırmak gibi olmasın ama, ben telefonumu 2nci el geçen hafta aldım. 1.5 aylıktı telefon. Gece %100 şarj yaptım gece 12de fişten çektim. Sabah kalktığımda şarja bakayım dedim ve hala %100 olduğunu gördüm. Şu anda saat 17:00 Şarj %95. Nasıl olur derseniz. parlaklık en kısıkta, 3g, veri dolaşımı, veri alışverişi, konum servisi kapalı. Sadece 10 dakikalık internete girdim ve sadece telefonu konuşmak için kullandım.
abi sende çk sevaba giriyon burda valla.herkesin sorununa çözüm bulmaya çalışıyon
Selamlar,
İnterneti evden ve iş yerinden sağlıyorum wi-fi olarak iş yerinde hiç problem yaşamadım ama evdeki modemde sürekli sorun yaşıyorum.. Modeme reset atmadan gitmiyor sorun, bazen oda kâr etmiyor. Sizce sorun modemden mi?
evdeki modemde telefonun aldığı ip numarası kullanılan başka bir internet cihazıyla çakışıyordur muhtemelen. Telefondan ip numarasını sabitlemen veya evindeki modemine bağlanan diğer bilgisayar ve cihazların ip numaralarını sabitlemen gerekiyor. Tabi en güzeli kendi telefonun evdeyken alacağı ip numarasını sabitlemen ama windows phonelarda nasıl manuel ip giriliyor ben bilmiyorum.
Evet, evde 1 tane daha bilgisayar var dizüstü access point kulllanıyorum sadece telefonda sorun yaşıyorum. Modemi kapatıp açtığım zaman sorun kalkıyor.. Dediğin gibi çakışıyor olabilir. Telefon arayüzünde wifi ayarlarında proxy ayarları felan yazıyor, oradan olabilir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?