Artık bıkmaya başladım.Telefonda da mesaj uygulama dolu bida da sıfırlayıp uğraşmak istemiyorum.Bunun bi çaresi var mI.Boyle durumla karşılaşan oldu mu.Instagram,whats ap,twitter bu 3 unde var sorun anlamıyorum kapatıp açınca düzeliyor
Lumia 1520
Ahizedeyken ses gitmiyor hoparlore alınca sorun yok video kaydında sorun yok bide dokunmatik ekran kırık kendimiz değiştirmek istiyoz
Dedi arkadaş onun telefonu yardım edin çok sıkıntı yaşıyor ekran işini nasıl yaparız dokunmatikle ekranı ayırcaz ekran saglam ses ise hoporlere alınca konuşmayı sesi geliyo ancak ahizedeyken sesi gelmiyor yardımlar için teşekkürler
Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum.1-2 hafta önce garantisi bitmiş bir lumia 620'ye sahibim ve telefonumda Windows 10 İP yüklü ve ben W8.1 sürümüne geri dönmek istiyorum(bilgisayarımı bozduğumdan dolayı kendim bu işlemi yapamıyorum).Şimdi ben Nokia Çare servis noktasına gitsem ve mevzuyu anlatsam herhangi bir ücret talep ederler mi yoksa ücret talep etseler bile ne kadar öderim?
Lumia 830 kamera ayarlarında neler mevcut mesela hdr, ağır çekim, surround kayıt, 1080p kayıt gibi özelliklerin tam listesini paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Lumia 830 kamera ayarlarında neler mevcut mesela hdr, ağır çekim, surround kayıt, 1080p kayıt gibi özelliklerin tam listesini paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
1320'de temayı beyaz yapınca ekranda sarı leke sorunu olduğunu fark ettim. Siyah da hiç görünmüyor, beyazda bile çok silik ama bayağı büyümüş, hep siyah tema ile kullanıldığından fark etmemişim.