bulutsuzgece
Üye
windows xp kullanıyorum (820 ile 920 arasında kaldım, bir iki haftaya almayı düşünüyorum) bir senkronizasyon problemi yaşar mıyım? şimdiden teşekkürler..
bu da benim çektiğim bir resim.
Üstadım bunu Lumia 820 ile mi çektin ? Harika bir çekim olmuş, özel bir ayar uyguladın mı, yoksa default ayarlar ile mi çektin ?
Sadece oyunun yada uygulamanın sesini ses açma kapama tuşlarıyla kısamıyor muyuz? komple ses kısılıyor sonra kısık olarak unutuyorum
yakında gelicek olan güncellemede sesler birbirinden ayrılıyor.
Güzel haber. Eğer kesin olarak bildirim merkezi gelecekse WP 8 tadından yenmez. Umarım bu kadar kişinin bu isteğini göz ardı etmezler..
Birde kıskandırmak gibi olmasın ama, ben telefonumu 2nci el geçen hafta aldım. 1.5 aylıktı telefon. Gece %100 şarj yaptım gece 12de fişten çektim. Sabah kalktığımda şarja bakayım dedim ve hala %100 olduğunu gördüm. Şu anda saat 17:00 Şarj %95. Nasıl olur derseniz. parlaklık en kısıkta, 3g, veri dolaşımı, veri alışverişi, konum servisi kapalı. Sadece 10 dakikalık internete girdim ve sadece telefonu konuşmak için kullandım.
Bu şekilde güç mü tüketir yahuBirde kıskandırmak gibi olmasın ama, ben telefonumu 2nci el geçen hafta aldım. 1.5 aylıktı telefon. Gece %100 şarj yaptım gece 12de fişten çektim. Sabah kalktığımda şarja bakayım dedim ve hala %100 olduğunu gördüm. Şu anda saat 17:00 Şarj %95. Nasıl olur derseniz. parlaklık en kısıkta, 3g, veri dolaşımı, veri alışverişi, konum servisi kapalı. Sadece 10 dakikalık internete girdim ve sadece telefonu konuşmak için kullandım.
selamün aleyküm arkdaşlar bende 2 gün önce nokia lumia 820 aldım ..
selamün aleyküm arkdaşlar bende 2 gün önce nokia lumia 820 aldım ..
Telefonun şarjı dayanmıyo neler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?