hllsvrn
Üye
Bağlanmak istediğiniz kullanıcı ile bluetooth üzerinden eşleşme yapıyorsunuz.Yani bağlantınızı kurmuş oluyorsunuz.
Sonra göndermek istediğiniz içeriğin üzerine basılı tutuyorsunuz.Karşınıza seçenekler çıkıyor."Paylaş" diyorsunuz ve size nasıl paylaşacağınızı soruyor.Bluetooth ile olan seçeneği seçiyorsunuz ve göndermeye başlıyor
Bahsettiğiniz arkadaşın sorunu çözülmüş müydü? Bu arada cihazı aldım alalı cihazın arayüzünden 2 kez soft format attım yani sıfırladım bazı ihtiyaçlar için! Ama 2. sıfırlamayı yapmadan öncede bu bleutooth sorununu yaşadım demekki soft format atmamak gerek.. Hard formatı düşünmüyorum zaten..
Soft hard format atmanızı önermiyorum şu aralar.Çünkü portico'nun dağıtımına başlandı ve kısa bir süre içerisinde size de ulaşacaktır.
Sorununuz aklımda.Yazılan mesajları da hatırlıyorum ama dediğim gibi çözümünü net hatırlayamıyorum.(En gerekli olan şeyi hatırlayamıyorum)
Dostum ben sormuştum sorun çözüldü soyleki bir kere eslestirdikten sonra iki telinde bluetooth açık olcak ama bağlantı yapma.sadece paylaşmak istediğin mp3 e gel ve basılı tut paylaş de.o zaman çıkıyor bluetooth ile paylaşma ve o 3 şekilde paylaşim.bir dene ve sonucu yaz bir zahmet buraya
Basılı tutuyorum sadece sil seçeneği var? Bu dediğini hangi uygulama üzerinden yapıyorsunuz? Bakınız ben aşağıya resim ekliyorum.. 2 cihazında bluetooth'u açık.
Burada sizin dediğiniz gibi paylaş diyorum...
Burada ise sizin dediğiniz gibi Bluetooth seçeneği yok...
arkadaşım Nokia müzikten giriyorsun galiba. Media playerden gir sola sola kaydır şarkılar sekmesine gel ordan istediğin şarkıya basılı tut o zaman geliyor. Nokia müzikte dediğin gibi sadece sil seçeneği çıkıyor.
müzik+videolar > müzik > şarkılar bu yolu takip et kolay gelsin
Hay ben kendime ne desem şimdi)) Şimdi gayet net anladım! Teşekkürler Lumiance arkadaşım sorunum çözüldü..
nasıl bir gariplik var resimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?