emz
Üye
Bu siteye güvenilmez gibi geldi bana. Yine de sen bilirsin. Sanırım gitti gidiyor tarzı bir site. Oralarda çok fake urun oluyor xiaomi de. Haberin olsun.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar şu 16000 mah olanı alacağım ama bu ikisinin ne farkı var ? Ne değişiyor yazarsanız ona göre alacağım. Ağırlık değişmiş ve kablo uzunluğu farklı. Başka ne farklı? Yanında çıkan ledi ayrıca da alabiliyorum diğerinde. Ne olduğunu yazarsanız sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefona format attım ama yinede alt ışıklar yanmadı. Telefon tekrar teknik servis yolunu tutacak. Allah belalarını versin. Yapacakları yerde bozuyorlar.Hay bu teknik servisin yapacağı işe yine toz bırakmışlar ekranın içinde lanet herifler ya. Her seferinde hatalı işçilik yapmalarından dolayı bile olsa tüketici hakem heyetinden para iadesi talep edilemez mi
Valla sadece onlar değil hepsi sorunlu. Benim bi kere teleserviste tamir edildi nokia care noktasından tamir edemediklerini teleservise gönderiyorlarmış. Ve mahvettiler geri gönderdim bu sefer nokia care kendi tamir etti bu seferde alt tuşlarda ışık yok. Yani al birini vur ötekisine. Adamların kötü işçiliğinin ceremesini biz kullanıcılar çekiyor. Neden bu kötü işçiliğe bir ceza yok neden? Adamlar bozuyor sonra hadi geri gönder bakalım diyor ulan her bozduğunda sana göndersem ben bu telefonu neden aldım kullanamadıktan sonra.... İşte şerefsizlik burada çıkıyor. 10 gün geçmeden telefon vermiyorlar kullanman için geçsede zaten sallamıyorlar.Bu Maltepe teleservice adi telefon katillerinden oluşan bir grup şerefsiz.
Ben artık anladım ya. Eski Nokia yok. Yani gerçi artık Nokia yok fakat o bizim aşık olup aldığımız kalite yok. Kronik sorunlarla dolu. Bu sorunlardan dolayı servise veriyoruz onlarda telefonun afedersiniz daha da içine edip veriyor. Elveda Nokia ...Valla sadece onlar değil hepsi sorunlu. Benim bi kere teleserviste tamir edildi nokia care noktasından tamir edemediklerini teleservise gönderiyorlarmış. Ve mahvettiler geri gönderdim bu sefer nokia care kendi tamir etti bu seferde alt tuşlarda ışık yok. Yani al birini vur ötekisine. Adamların kötü işçiliğinin ceremesini biz kullanıcılar çekiyor. Neden bu kötü işçiliğe bir ceza yok neden? Adamlar bozuyor sonra hadi geri gönder bakalım diyor ulan her bozduğunda sana göndersem ben bu telefonu neden aldım kullanamadıktan sonra.... İşte şerefsizlik burada çıkıyor. 10 gün geçmeden telefon vermiyorlar kullanman için geçsede zaten sallamıyorlar.
Şu 520 yi nasıl egale edecekler acaba
Valla 535 in durumu da ortada. 520 ilk çıktığında yüzdesini kısa surede yukseltmişti. Bunda oyle bir durum yok
Haber - Gameloft'tan Windows Phone'a Bir Oyun Daha: Age of Sparta - MaxiCepLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar yeni gelmiş indiren deneyen varsa yorum atabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?