Geçen cuma telefonu servise verdim yaptıkları bir hatadan dolayı komple ekranı falan değiştirdiler bu gün farkına vardım kapasitif tuşların ışıkları yanmıyor. Artık yetti her seferinde bir sorun. Bu sefer hiç uğraşmayıp tüketici hakem heyetine başvurucam.
Ah o yetkili ama o kadar da etkisiz/bilgisiz Maltepe TELESERVICE yok mu!! Her seferinde böyle antika sorunları yaşatıyorlar kullanıcılara. Benim 620 yi tamir ederlerken!!! ücret yatırdığım gün 10 dakikada 4 müşteri söve söve çıkıp gitti. Adamlar haklı imiş meğersem. Benim cihazın basit bir (ses tuşları değişimi) onarımını bile ücreti yatırdıktan sonra 2 haftada bitirip ancak kargoya verebilmişlerdi!
@papakudioflu abi telefona sistem güncellemesi yaparken mavi ekranda kalmıştı. Bu gibi bir durumdan dolayı kapasitif butonların ışığının yanmaması olabilir mi? Bide serviste ekran komple değişmişti. Şu an yanmıyor alt ışık. Yazılımsal olma ihtimali varmı
Yazılımsal da olabilir ben 620'ye w10'u kurulu iken sıfırlama yapmıştım alt ışıklar yanmamıştı
Bunu anlamanın tek yolu lsrt ile sıfırdan kurulum yapmak
Yazılımsal da olabilir ben 620'ye w10'u kurulu iken sıfırlama yapmıştım alt ışıklar yanmamıştı
Bunu anlamanın tek yolu lsrt ile sıfırdan kurulum yapmak
Arkadaşlar başka konu açmak yerine burdan sormanın uygun olacağını düşündüm. Şarj tüpü almayı düşünüyorum. Yüksek kapasiteli ve kaliteli olmasını istiyorum. Fiyat konusunda sınırım 100 TL. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar başka konu açmak yerine burdan sormanın uygun olacağını düşündüm. Şarj tüpü almayı düşünüyorum. Yüksek kapasiteli ve kaliteli olmasını istiyorum. Fiyat konusunda sınırım 100 TL. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar şu 16000 mah olanı alacağım ama bu ikisinin ne farkı var ? Ne değişiyor yazarsanız ona göre alacağım. Ağırlık değişmiş ve kablo uzunluğu farklı. Başka ne farklı? Yanında çıkan ledi ayrıca da alabiliyorum diğerinde. Ne olduğunu yazarsanız sevinirim
LED olan sonradan çıkan. Eğer ikinci nesil daha iyi ise onu isteyeceğim. Hiçbir fark göremedim ben. Ne değiştiğini yazarsanız çok mutlu olurum Ona göre bu hafta isteyeceğim
Bu siteye güvenilmez gibi geldi bana. Yine de sen bilirsin. Sanırım gitti gidiyor tarzı bir site. Oralarda çok fake urun oluyor xiaomi de. Haberin olsun.
LED olan sonradan çıkan. Eğer ikinci nesil daha iyi ise onu isteyeceğim. Hiçbir fark göremedim ben. Ne değiştiğini yazarsanız çok mutlu olurum Ona göre bu hafta isteyeceğim