serinaga
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir kullanıcının öneri olarak sunduğu ve görmek istediği Glance Screen ekranı....
Bu da çift tıkla uyandır gibi yakınlık sensörü ile çalışır. Hem daha mantıklı olur. Çok da kolay. Bence yapılmalı. Boşa çalışmaz cihaz.
Bu arada tekrar Lumia 930'a dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu sefer Turuncu renk
Ne olur ne olmaz bakarsın üst seviye cihazlarda farklı özellikler verirler Windows 10'da sıkıntı yaşamayalım
Hayırlı olsun abi, turuncusunu kullandığın için baya kıskandım yalnızBu arada tekrar Lumia 930'a dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu sefer Turuncu renk
Ne olur ne olmaz bakarsın üst seviye cihazlarda farklı özellikler verirler Windows 10'da sıkıntı yaşamayalım
Benim renk seçme şansım olmadı malesef. Gönül isterdi ki sana bulalım ama malesef olmadıHayırlı olsun abi, turuncusunu kullandığın için baya kıskandım yalnız
Canın sağolsun abi, bulamasan bile vaktini ayırıp zahmet ettin. Teşekkür ederim.Benim renk seçme şansım olmadı malesef. Gönül isterdi ki sana bulalım ama malesef olmadı
Hocam, kişiler Hubı dışında yenilik göremedim. Diğer yenilikler nedir?Bu arada twitter önemli bşr güncelleme aldı.
Kişiler entegrasyonu, yeni özellikler ve geliştirmeler içeriyor.
Resim paylaşmada bazı geliştirmeler yapmışlar. Fotoğraf paylaşırken kişi etiketleme, tek mesajda birden fazla fotoğraf çekerek paylaşma, timeline'da favoriye ekleme,cevaplama, retweet etme ve takip etme eklenmiş.Hocam, kişiler Hubı dışında yenilik göremedim. Diğer yenilikler nedir?
Resim paylaşmada bazı geliştirmeler yapmışlar. Fotoğraf paylaşırken kişi etiketleme, tek mesajda birden fazla fotoğraf çekerek paylaşma, timeline'da favoriye ekleme,cevaplama, retweet etme ve takip etme eklenmiş.
Yarın saat 19.00Arkadaşlar bir konuda Windows 10 un yarın tanıtılcağından söz etmişler acaba canlı yayın verecekler mi? Verecek ise nereden izleyebilirim?
Cortana ile Tweet atma, Internet Explorer'den web sitesini Twitter'de paylaşma.Hocam, kişiler Hubı dışında yenilik göremedim. Diğer yenilikler nedir?
Dakka bir gol bir Lumia Denim güncellemesi geldiBana McLaren'le gel
Dakka bir gol bir Lumia Denim güncellemesi geldi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 535Hangi telefona geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?