İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

L920 de çoğu kişide ön kameranın içi toz doluyor. Bende olduğu gibi. 4 numara astigmat gibi çekiyor şu an on kameram

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: emz
L920 de çoğu kişide ön kameranın içi toz doluyor. Bende olduğu gibi. 4 numara astigmat gibi çekiyor şu an on kameram

bakın bn 720 alcaktım çokkk güzel bi telefon ama 512 ram bu nedir.

Yönetici tarafından düzenlendi:
bakın bn 720 alcaktım çokkk güzel bi telefon ama 512 ram bu nedir
İkinci el 925 al demek isterim ama şimdi hafıza kartı yok dersin. Hatta İstanbul'da isen sana hemen 32 gb modelini bulurum. Fiyat aralığı olarak 750-800 civarında olur.

Yönetici tarafından düzenlendi:

serinaga

Üye
Selfie için sınıfta kalır, ama görüntülü görüşmede idare eder, zaten L820'nin ön kamera, pil olayı iyi olsaydı, en çok satan Lumia olurdu ...

Tepkiler: ByEmre221
8.1 li çiyan beklirik. Gel dirik gelmir, gel dirik gelmir. Gelmir misen? Gelmirsen. Madem eyle, aha işte beyle. Bende artık beklemirem. Hıh.Acayip gereksiz bir mesaj yazdım yaa.

Tepkiler: emz, serinaga ve YkPkY
8.1 li çiyan beklirik. Gel dirik gelmir, gel dirik gelmir. Gelmir misen? Gelmirsen. Madem eyle, aha işte beyle. Bende artık beklemirem. Hıh.Acayip gereksiz bir mesaj yazdım yaa.

Doğru okunuşunu kimse tutturamadı şunun

Cyan = Sayen

Tepkiler: beats
Bulutsuz hocam, sayenizde bir şey daha öğrendim. Gerçi bilerek bozuk yazmaya çalışırken bile yanlış yazmışım.

Tepkiler: emz, serinaga ve bulutsuzgece
İkinci el 925 al demek isterim ama şimdi hafıza kartı yok dersin. Hatta İstanbul'da isen sana hemen 32 gb modelini bulurum. Fiyat aralığı olarak 750-800 civarında olur.
aynn kardesim çünkü ben telefonu 3-4 sene kullancam
aynn kardesim çünkü ben telefonu 3-4 sene kullancam
hem 2. El olmaz ve ist değilim

yani ön kamera kötümü

Bay H

Üye
Mesaj yazarken forum kurallarını göz önünde bulundurarak mesajınızı atın.

beats

Üye
sanki @papakudioflu Ali Kemal abi cyan için "kaan" gibi bi okunuşu var demişti ben de yanlış hatırlıyor olabilirim tabi
Evet senin Lumia 630 konunda yazmıştı sanırım, ayrıca etiketleme yapınca bildirim gitmiyor onu da belirteyim. Bing Translator'u açıp Turkish-English modunda camgöbeği yazınca, çeviri kısmındaki:
Dinleme butonuyla telaffuzunu duyabiliyoruz. Ya da İnternet Explorer'dan adresine giderek yine aynı özellikte olan butona:

Dokunarak da dinleyebiliyoruz. (Medya+Uygulamalar kısmında sesin açık olması gerektiğini de unutmayalım.)

(Tarayıcının İphone gibi görünmesi çok işe yarıyor bazen.)

Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87
"sayen" diyormuş evet "sayen"de bişi daha öğrendik

Tepkiler: emz ve beats