BrahimOkumus
Üye
bu kadar hızlı açılacaksa neden olmasınKonsept Boot Ekranı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende 920 var wp8.0 ve wp8.1 de sorunsuz olarak çalışıyor siz tam olarak ne yapmak istemiştiniz
çünkü cyan güncellemesi daha yayınlanmadıArkadaşlar nokianın destek sitesind girdiğimizde ve 1520 srçtiğimizde gelen guncellemenin cuan tarzı değil 2-3 yenilik olduğunu gorebiliyoruz
şöyle bir şey yapabilirsin telefonuna girdiğin microsoft hesabına rehber kayıtlı oluyor ancak şöyle bir şey cepten sildiğin bir kişiyi yine cepten internete bağlandığında microsoft hesabından da siliniyor bu nedende siziniyi günler . l 920 kullanıcısıyım . Rehberimi yedeklemek istiyorum bunun bi çaresi yok mu kız arkadaşım sürekli telefona bakmak istiyorRehberdekileri silicek edicek şimdi eve gittigimde şat diye geri yükleyim yani Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .
Konularınız kapanmamakta kulübe taşınmakta. Bu tip sorunlar için konu açmak yerine bu konuyu kullanmanız daha yararlı olacaktır.lumia 1320de gta oynarken telefon 2 dakika sonra kapanıyor, diğer hiçbir oyunda bu olmuyor ayrıca telefon oyunda öyle aşırıda ısınmıyor başka bu sorunu yaşayan var mı lütfen cevap verin...(dün konu açtım kapandı, bilgi ve sorunlar kısmında sordum kimse cevap vermedi o yüzden yeniden konu açtım)
Arkadaslar elimde universal wifi sarj aparati var kullanilmamis. Sarj kapaginiz varsa kullanabilirsiniz. 925 ve ust modelleri icin gecerli. Ilgilenenler pm atsin gece resimleri yuklerim. Fiyati uygun bu arada
Bunu siteye falan nasıl yüklediniz. Fotoğraflarda olduğu gibi bi link mi girmeniz gerekiyor? Mesela twitter da gif özelliği gelmiş fakat cinemagraf la falan nasıl ekleyebiliriz. Bu Cinemagrafı en etkili şekilde nasıl kullanabiliriz. Bence iyi bilen biri bi inceleme videosu çekebilir yada yazısı paylaşabilir.Cinemagraph ile yaptım, iş olmayınca sinek avlamak yerine telefonu kurcalıyoruz
Bunu siteye falan nasıl yüklediniz. Fotoğraflarda olduğu gibi bi link mi girmeniz gerekiyor? Mesela twitter da gif özelliği gelmiş fakat cinemagraf la falan nasıl ekleyebiliriz. Bu Cinemagrafı en etkili şekilde nasıl kullanabiliriz. Bence iyi bilen biri bi inceleme videosu çekebilir yada yazısı paylaşabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?