OttomaN TigeR
Üye
Bence de etmiş, inşallah böyle devam eder.Vay be harbiden bombayı patlatmışın ben bile kıskandımŞaka bi yana nazar değmesin maşallah Ben kalibrasyon denen şeyi bilmiyordum ilk aldığımda. Ama telefon gece 10'da bitti şarjı, bende taktım saba uyanınca çektim sabah 7 buçukta. Yaklaşık 8 saat kaldı şarjda yani, olumlu etki etmiş gibi gözüküyor bana
Bence de etmiş, inşallah böyle devam eder.
Ben sürekli 3Gden giriyorum internete ortalama 5-6 saat falan gidiyor. Her saat ortama 35-45 dk aktif kullanma gerçekleştirdiğimi düşünürsek 3Gden girince bu süre normal mi?
6 saat 360 dakika yapar gayet normal.
lumia820'm geldi biraz da buraya takilayim
teşekkür ederim boşa panik yapıyorum o zaman. Ama 11 saaten ilerisini göremediğimi de söylemem lazım. Ama onda da gene Bi saatte 15 - 20 dk civarı kullanmışımdır.
Üstat hayırdır, Lumia'ları sıraya dizdin ...
Hayırlı olsun Lumia 820, Ne renk bu arada ?
11saat icinde saatte 15 dakikadan hesaplasan ortalama 3saatin uzerinde 3g ile internete girmiş olursun. E az degil yani ya benim gibi surekli internette olsan napican
bilemedim şimdi
icin rahat olsun cogu ust segment akilli telefon o şartlarda 11saati goremez.
Arka kapak çıkmıyor dolayısıyla batarya değişimini kullanıcı gerçekleştiremiyor.
Ancak Nokia bunu yaparsa ve servisler böyle bir hizmet verirse olabilir tabi ki.
İzlernimleriniz nelerdir , 920 ile kıyasladıgında hepsini kullanan bir sizsiniz , cihaz nasıl
ben de Türkcell de çalışıyorum ve bu zamana kadar 15 tane Lumia 920 sattım sadece bir telefon geri geldi ekran birden kapanmış,aldım soft format tuşlarıyla telefonda hiçbir şeyi silmeden açtım verdim müşteriye gitti ve daha gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?