Aytaç-01
Üye
Zemini beyaz yaparsan çatır çatır şarjını yer.O değilde birkaç başka site gezindim. Forumlarında turladım, yeni haber arandım. Abi adeta yabancı sokaklarda kaybolmuş gibiydim.Maxicep'e geri döndüğümde sanki yuvama geri dönmüş gibi hissettim. :P
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunda da Lumia Cyan olduğunu düşünürsek kamera konusunda güzel iyileştirmeler var gibi.Lumia 930 ile çekilmiş fotoğraflar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim benim dikkatimi çeken bişey var,konuya muhabbet olsun istemiyorum ama paylaşımından aklıma geldi.
gmaps,gmaps+,google maps,vs.
Bunun gibi daha bikaç tane daha var.hepsinin yayıncıları farklı.ama hapsinin Ara yüzü işlemleri işlevleri aynı.destekçilerinede bakıyorum,güncelleme sürümlerde hep birbirini takip ediyor.
Reklam vermeye başlamışlar hepsi,ama reklamlar farklı.
Bizim Türk dil çevirisinde de hep senin adın var hepsinde, ama sen gmaps+ ya destek verdin Allah bin razı olsun.
Bunların hangisi orjinal yada hepsi goole içinden kopup ayrı uygulamamı yapıyor birbirinden kopyalayarak.rekabet olsun diye.çünkü hepsinede reklam gelmiş
ben hiçbişey anlamadım dikkatli takip ettiğim için.
Bi mantıklı açıklama yaparmısın sana zahmet?
Bu arada googleyi seven bi insan hiç değilim,hırsızın teki
Çırak ile gönderildi
Abi bari bir ipucu verseydinYakında güzel bir uygulama daha Türkçe olacak.
Yayınlandığında haberini buradan veririm
Abi bari bir ipucu verseydin
arkadaşlar wp 8.1 ön izleme sürümünün kullanıyorum lumia 920 de çok şükür sorun yok. ama bir kaç eksik var gibi microsoft a nasıl bildirimde bulunabilirim ?
misal arka plan nın açık ya da koyu olmasının yanında istediğimiz herhangi bir fotoyu arka plan yapmak gibi.
tema renginin fazlalaştırılması. istediğimiz rengi yapabilmemiz. renklerdeki şeffaflık oranlarını ayarlayabilmemiz.
Lumia 520 ile birazdan vedalaşıyorum
Lumia 820/920 alabilmek için sattım daHayırdır?
Telgrafla gönderildi.
Neyin geliştirilmiş halini ?Geliştikçe gelişiyor teknoloji, görünüşe göre İOS arayüzünü kullanıyor. Bakalım ilk kim hangi OS ile yapacak geliştirilmiş halini ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videodaki zamazingonun konsept çalışma prototip hali bu sanırım, üretim yapmayacaklarmış demek ki daha çok yolu var.Neyin geliştirilmiş halini ?
Video gözükmüyor haberin olsunVideodaki zamazingonun konsept çalışma prototip hali bu sanırım, üretim yapmayacaklarmış demek ki daha çok yolu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?