İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

didar

Üye
her şey tamam güzel de lumia 1020 ye neden kart desteği koymazsınız be arkadaş benide ekleyin

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
925 aldım kafam rahat

404 Not Found !

dakamon

Üye
Xiaomi firması Türkiye ye de girecekmiş Şu 10400 mah lık bataryayı ucuza alırız inşallah çinde 11 dolardı

PROH4CK1

Üye
Nokia L 520

Güvercin ile gönderildi.

Son düzenleme:

sinilker

Üye
arkadaşlar lumia cihazlarda yeni olduğumdan aklımda 1-2 soru var
1. kutucuk renkleri değiştirilebiliyor mu
2. kutucuklar şeffaflaştırılabiliyor mu
3. arka plan değiştirilebiliyor mu
4. wp 8.1 geliştirici önizleme sürümünü yüklersem telefon garanti dışı kalır mı

beats

Üye
1.Renkler değişiyor Ayarlar/Tema(WP8). Ayarlar/Başlangıç+Tema(WP8.1)
2.WP8 de yok, WP8.1 Önizlemeyi yüklersen şeffaf kutu olur.
3.Arka plan değişimi yok.
4.Garanti dışı kalmaz.
WP8.1 Önizleme konusu:
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep

Son düzenleme:
Tepkiler: OttomaN TigeR

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

8.1 mi kullanıyorsunuz? 8.1 e geçince bende de aynı durum oldu. virgülü gizlemeleri hata olmuş ama virgül koymak için simgelere geçilmesine gerek yok noktaya basılı tutunca anında diğer seçenekler çıkıyor. kafaya takacak kadar sıkıntı değil yani.

Nokia Facebook'taki yarışmanın sonuçları açıklandı. var mı aramızdan biri?

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar Window Phone cihazlarımıza Android veya İOS işletim sistemi kurulabilir mi? Nokia N97'ye sanırım İOS yüklenmişti HTC cihazlardan birinde de Anroid yüklenebilmişti diye hatırlıyorum. Lumia serisi için bunun bir yolu varmıdır acaba ?

beats

Üye
N97' de İOS görmedim ama N9 üzerinde 3 OS barındırabiliyor (Meego, Sailfish, Android), N900 de Android çalıştırıyordu. Genelde açık kaynak kod OS kullanan cihazlara yüklemek daha kolay oluyor sanırım çünkü her anlamda kilitsiz açık cihazlar. Birçok şey gerekli mesela cihazda bootloader kilidi olmayacak, yüklenecek yazılım cihaza yüklenecek şekilde paketlenecek vs. Ancak yüklemek kullanmak değil sadece açılabilir, kullanılır hale gelmesi için yazılım törpülenir ciddi yazılım bilgisi isteyen iş. Şuan kişisel WP romlar bile Lumia'ların çoğuna yüklenemiyor, İOS'u deneyen biri olacağını sanmıyorum ama daha Android deneyen yok.

Tepkiler: PureFood
720 video performansında beni hayal kırıklığına uğrattı. N8 de ki kalite 720 de yok malesef . kayıpsız yakınlaştırma yok , tek mikrofondan dolayı N8 in ses kayıt performansını vermiyor . tek avantajı gece çekilen videolar biraz daha aydınlık gibi.
N8 şu an yanımda değil kardeşime verdim. kardeşim gelince karşılaştırıp gece çekiminde daha net şeyler söyleyebilirim.

Akhtoher

Üye
Üzüldüm ya Lumia 1520 gibi 6 İnç ekran da ve bu donanım da İOS çok farklı bir deneyim olabilirdi. İlerleyen zamanlar da belki birileri başarır.

beats

Üye
Lumia 720 1.9 odak aralığına sahip gece çekimi daha iyi çıkacaktır.

LYSF

Üye
Benide ekler misin Nokia Lumia 1020 aldım ve artık bende Lumia ve Windows Phone ailesindeyim arkadaşlar Bi sorum var kutuda Lumia 1020 yaziyor fakat ayarlarda Nokia 909 yaziyor yanlis telefon mu aldim ne yaptim

Son düzenleme:

dakamon

Üye
Onlar firmanın cihaz alt kodu gibi bir şey. Mesela 820 de de RM-825 yazıyor

Tepkiler: LYSF

sinilker

Üye
arkadaşlar lumia 920 ile foto çekeyim dedim. flaş pek kullanmam. yine flaşı kapattım foto çekerken sonra farkettim ki flaş kapalı olduğu halde bir flaş çakıyor. anlamadım. nokia ya baktım odak ışığı gibi bir şey gördüm. onu da kapatabilir miyim ?

beats

Üye
Nokia Camera/...(Seçenekler)/Ayarlar/Odak Asist Işığı/Daima Kapalı ile kapanır ya da Flaş ayarlı yaparsan sadece flaş kullandığında çıkar.