İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

beats

Üye
2 saat diyenler hatta 2 saat 55 dakika diyenler olmuştu, 2,5 saati ilk defa sizden duydum bakalım başka kimler kaç saat kaç dakika diyecek
Yaklaşık ifadesiyle başladım kesinlik yok Ama black güncellemesiyle arttı hepsi %5 de kapanıp açılıyordu şuan %3 e düştü bu da süreyi uzattı
Lumia 920 ile 2 saat 50 dakika civarı doluyor.

magrur

Üye
1 hafta önce vodafone dan siyah 32GB lumia 925 aldım.

Tepkiler: luckysleven

4MaGuS

Üye
mix radioda favori kısmı var mesela orada istediğiniz sanatçıları ekleyin daha sonra onu çevrim dışı oluştur gibi bir seçenek çıkması lazım onu yaptığında indirme yapıcak daha sonra çevrim dışı listesine girdiğinde gözüküyorsa onu basılı tutarak masaüntüne at daha sonra ona tıkla çalması gerekiyor ben böyle kullanıyorum ancak bazen bende de çalmıyor nedenini bilmiyor arada yenilemek lazım galiba

Evvveett Lumia 925 fanlarıııı, Lumia 925'in bataryası acaba ne kadar sürede doluyor? 1,5 saatte mi? 2 saatte mi? 2,5 saatte mi? yoksa 2 saat 55 dakikada mı? Bütün bu soruların yanıtı kısa bir aranın ardından sizlerle birlikte olacakkkk. Lütfen bizden ayrılmayın...

Lumia 1320 ye inşallah ilk adım benim yazacak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ben uzun zamandır kullanmıyorum uygulamayı. bakıyorum hemen.

Güncelleme geldiğinde ben de zaten kurulu ve başlat ekranında mevcuttu.
Live Tile'ı her üç boyutta da kullanabiliyorum.
Yok tile ekleyebiliyorum onda sıkıntı yokta, uyarıyı neden verdi onu anlamadım, gayet güzel (destekliyor) çalışıyor.

Tepkiler: bulutsuzgece

Bay H

Üye
Phonly uygulamasının geliştirici ekibi tarafından geliştirilen YouTube uygulamasının beta aşamasına katılım söz konusu. Katılım için:

Tepkiler: OttomaN TigeR

lamia925

Üye
Arkadaşlar lumia da video çekerken yakın çekim(macro çekim) nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı bu konu da

beats

Üye
Tepkiler: OttomaN TigeR ve skynet
Veee beklenen an geldi sevgili Lumia 925 fanboyları. 925'in batarya dolum süresiyle ilgili birçok söylem duydunuz.Kimisi 1 saat dedi, kimisi 1,5 saat, kimileri de 2,5 saat... hatta 2 saat 55 dakika diyenler bile oldu. Bizde bu olayı daha fazla muallakta bırakmadan kesinleştirelim istedik ve batarya dolum süresini ölçtük

Kendi orijinal bataryası ve normal şartlar altında Lumia 925'lerimizin batarya dolum süresi tam tamına

1 saat 55 dakika

Bir olayı daha kesinliğe kavuşturmanın rahatlığıyla esenlikler mutlu günleri dilerim efenimm

Batarya süresi şarj % kaç ken şarj ediyorsan ona göre değişiklik gösterebiliyor