beats
Üye
Yaklaşık ifadesiyle başladım kesinlik yok2 saat diyenler hatta 2 saat 55 dakika diyenler olmuştu, 2,5 saati ilk defa sizden duydum bakalım başka kimler kaç saat kaç dakika diyecek
mix radioda favori kısmı var mesela orada istediğiniz sanatçıları ekleyin daha sonra onu çevrim dışı oluştur gibi bir seçenek çıkması lazım onu yaptığında indirme yapıcak daha sonra çevrim dışı listesine girdiğinde gözüküyorsa onu basılı tutarak masaüntüne at daha sonra ona tıkla çalması gerekiyor ben böyle kullanıyorum ancak bazen bende de çalmıyor nedenini bilmiyor arada yenilemek lazım galibabeyler bir sorunum var nokia müzik 12 milyon şarkı falan vs birçok şey dönüyor ancak bu uygulamada istediğim şarkıları arayıp nasıl internet gerektirmeyen bir liste olabilirim yardımcı olabilecek varmı hangi şarkıya el atsam satın al çıkıyor
Evvveett Lumia 925 fanlarıııı, Lumia 925'in bataryası acaba ne kadar sürede doluyor? 1,5 saatte mi? 2 saatte mi? 2,5 saatte mi? yoksa 2 saat 55 dakikada mı? Bütün bu soruların yanıtı kısa bir aranın ardından sizlerle birlikte olacakkkk. Lütfen bizden ayrılmayın...
Ben uzun zamandır kullanmıyorum uygulamayı.bakıyorum hemen.
Evet tile olarak orta boy ekleniyor.Orta boy live tile çok hoş olmuş
Evet tile olarak orta boy ekleniyor.Yalnız şöyle bir uyarı verdi
Yok tile ekleyebiliyorum onda sıkıntı yokta, uyarıyı neden verdi onu anlamadım,Güncelleme geldiğinde ben de zaten kurulu ve başlat ekranında mevcuttu.
Live Tile'ı her üç boyutta da kullanabiliyorum.
nokia cam ile iki parmağını ekran üzerinde yaklaştırarakArkadaşlar lumia da video çekerken yakın çekim(macro çekim) nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı bu konu da
Şimdi tek parmağa düştü onokia cam ile iki parmağını ekran üzerinde yaklaştırarak
Arkadaşlar lumia da video çekerken yakın çekim(macro çekim) nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı bu konu da
Batarya süresi şarj % kaç ken şarj ediyorsan ona göre değişiklik gösterebiliyorVeee beklenen an geldi sevgili Lumia 925 fanboyları. 925'in batarya dolum süresiyle ilgili birçok söylem duydunuz.Kimisi 1 saat dedi, kimisi 1,5 saat, kimileri de 2,5 saat... hatta 2 saat 55 dakika diyenler bile oldu. Bizde bu olayı daha fazla muallakta bırakmadan kesinleştirelim istedik ve batarya dolum süresini ölçtük
Kendi orijinal bataryası ve normal şartlar altında Lumia 925'lerimizin batarya dolum süresi tam tamına
1 saat 55 dakika
Bir olayı daha kesinliğe kavuşturmanın rahatlığıyla esenlikler mutlu günleri dilerim efenimm
Batarya süresi şarj % kaç ken şarj ediyorsan ona göre değişiklik gösterebiliyor
Şimdi tek parmağa düştü o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?