n000k
Üye
Şimdiden hayırlısı olsun dostumYok hocam bugün telefonu kurcaladım canını çıkardım baya baya arka kapakta kenarlardaki boşluklarda simetri bozukluğu var ve 2 ayrı markete gidip inceledim bildiğin emanet gibi duruyor telefonda eksik birşeyler var yani belli oluyor o yüzden 820 de takılı kaldım yarın alırım artık tekrar sağol cevaplar için
8 Gb hafıza sorun olmasın? Gerçi 720'den alılıksun ama, 920 alsan daha rahat edersin diye düşünüyorum hocam
ben wp dünyasına htc 8s ile girmiş adamım 8gb yeterde artar bile bana : )) ama dediğin gibi hocam 720 den geçeceğim için sıkıntı yaşamam sanmıyorum bu arada senin de fikrini almak isterim 820 hakkındabu arada unutmuşum yazmayı vodadan alacağım için 920 şansım yok
820 arkadaşıma aldırmıştım güzel telefon kullanım 920'den biraz daha rahat 720 ile aynı ekran boyutundalar herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, bir tek burada arkadaşlar pilden şikayetçi idi.
Haydi hayırlı olsunEvet kasa olarak 720 den çok az küçük ama ekran aynı yani telefonun büyük kısmını ekrana ayırmışlar çerçevelere daha az yer vermişler birde sağa sola doğru şişirmişler .. Dediğin gibi pilden şikayetçi olanlar var oynama yapıyormuş ama ilk partilerden sonra sorun çıkmamış .. Pillerin üzerinde sabit durması için siyah süngerler oluyor onlardan bulurum sabitlerim en kötü ihtimalle .. Bugün işlerden fırsat bulabilirsem son bir kez daha bakarım bu iki telefona akşamda alırım çünkü çatlak ekranla telefon kullanmak cidden sinir bozucu : )
tamamdır625'e beni de ekler misiniz?
oooo ciğer gözün aydın hoş geldin.Lumia 1520 beyaz lütfen ekleyin
tamamdırekle dostum 520 beyaz
hoş geldim hele şükür aldım telefonuoooo ciğer gözün aydın hoş geldin.
e hani uğrayacaktın çay içeceeedikhoş geldim hele şükür aldım telefonu
kusuruma bakma telefon geç geldi işe gitmem gerekiyor yazıyorum bir kenara çay alacağım vare hani uğrayacaktın çay içeceeedik
eyvallah her zaman beklerim.kusuruma bakma telefon geç geldi işe gitmem gerekiyor yazıyorum bir kenara çay alacağım var
Ahahha hocam sanırım 520 yazacaktınız. ( Ne 1520 mi O.o inceleme videosu atarsınız veya bir ss gibi ilgi çekici bir şey.oooo ciğer gözün aydın hoş geldin.
Evet kasa olarak 720 den çok az küçük ama ekran aynı yani telefonun büyük kısmını ekrana ayırmışlar çerçevelere daha az yer vermişler birde sağa sola doğru şişirmişler .. Dediğin gibi pilden şikayetçi olanlar var oynama yapıyormuş ama ilk partilerden sonra sorun çıkmamış .. Pillerin üzerinde sabit durması için siyah süngerler oluyor onlardan bulurum sabitlerim en kötü ihtimalle .. Bugün işlerden fırsat bulabilirsem son bir kez daha bakarım bu iki telefona akşamda alırım çünkü çatlak ekranla telefon kullanmak cidden sinir bozucu : )
İşin aslı şöyle L820 arka kapak değişebilir ve ayrıca iki tip kapağı vardır. Normal kapak ve kablosuz şarj edilebilir özellikli kapak. Telefon orijinali normal kapak olduğundan pek çok kişi pil sallanmayı sorun olarak yorumladı, çünkü kablosuz şarj özelliği olan kapakların iç kısmındaki yapıştırılmış aparat nedeniyle bu sorun yaşanmamakta. Ben ilk aldığım günden beri kablosuz şarj özellikli kapak ile kullanırım, daha hiç pilin sallandığını görmedim. Kısaca ben tam 1 yıldır kullanıyorum, herşeyiyle memnunum son güncellemelerle kamerayla ilgili bir sıkıntısıda yok, ben çok memnunum ...
925 alınır alınırvalla hocam bende 820 ye karar vermistim ama dun vfdeki cocuk abi dedi soyle dedi boyle dedi 925e cevirdi beni tekrar hala alamadim anlayacagin simdi vfdeki cocuk derki abi iki yil kontratli alacaksin eski model almak yerine ayni fiyata yeni model almak varken neyi dusunuyorsun dedi kaldiki daha iyi ozelliklere sahip bir telegon alacaksin dedi kafami karistirdi yani hatta 820yi de kasaya goturmustu is imzaya kalmisti simdi dusun dur ne alsam diye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?