yeminli06
Üye
Rica ederim, uygulamanın bana ilham ver kısmında What? örneğinde olduğu gibi bir şey dene bence.
Aslında ikimizin fotoğrafları slayt olarak geçsin arkaya müzik ekleyim istiyorum instagram'a koyulacak şekilde
mesela 10 tane birlikte olduğumuz fotoğraf olacak arkadanda senden önce öylesine nefes almış bu beden diye parça var o çalacak bu uygulamada yapamıyoruz sanırsam kısaca flipagram gibi bir uygulama :/
instagram diyince direk aklıma flipagram geldiwpde henüz öyle Bi program yok
karşılaşan oldu mu; black'ten sonra kilit ekranında bazen saat ve tarih ve bildirimler çıkmıyor. sadece kilit ekranı resmi çıkıyor ve biraz oynayınca düzeliyor
Bununla çok karşılaştım ve evet ekran tam kilitlenirken telefondan hızlı davranıp ekrana tıkladığında ekran arafta kalıyoro bende şu şekilde; telefon kendiliğinden tuş kilidine geçtiği ve ışığın söndüğü an ekrana dokununca aynen dediğiniz gibi oluyor. Kilit tuşuna basınca da düzeliyor
evet güncellemeden sonra hakkında kısmında sensör kilidi çalışmıyor düzeltilir büyütülecek bir sorun değilArkadaşlar bir şey deneyebilir misiniz acaba?: Ekranı dikey şekilde kilitleyip "Hakkında" bölümüne girip ekranı sağa ve sola yatırabilir misiniz? Bugün fark ettim de hakkında bölümün de ekran kilidi çalışmıyor, yani en azından bende böyle.Black güncellemesini dün Lumia 520 de yaptıktan sonra fark ettim.
Doruk İletişimİstanbul avcılar civarında lumia 1520 bulunan vodafone cep merkezi bilen var mı?
Doruk İletişim
Elektronik mağazası Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Mareşal Cad., Parseller, 9 , Avcılar, İstanbul, Turkey
Telefon: 902124238866
Email: korhanereke@dorukiletisim.com.tr
Fax: 902124238867
buyur gel benden de bir çay içersinizsağol Ali ustam kardeşim vasıtasıyla ayarladım. Pazartesi beyaz lumia 1520 almaya geliyorum.
buyur gel benden de bir çay içersiniz
925 alabiliyorsan öneririm. Daha albenisi var. Kendi hafiftir ama görünüşü ağırdırdostlar 820 kullananlar özellikle bu telefonda herhangi bir kronik sorun yok dimi ? 8x i eledim 925 ile bu kaldı geriye sanırım 925ide eliyorum ve 820 almaya karar veriyorum : )
Ekran kalitesi. Lens kalitesi olsun. Donanım olarak çok daha iyi. Yekpare kasa iyidir herzamandostlar 820 kullananlar özellikle bu telefonda herhangi bir kronik sorun yok dimi ? 8x i eledim 925 ile bu kaldı geriye sanırım 925ide eliyorum ve 820 almaya karar veriyorum : )
925 alabiliyorsan öneririm. Daha albenisi var. Kendi hafiftir ama görünüşü ağırdır
En iyisi 2 sinide iyice karşılaştır derim. Ama ben olsam 925 alırdım. Hiç düşünmeden, 820 yerine..dostlar 820 kullananlar özellikle bu telefonda herhangi bir kronik sorun yok dimi ? 8x i eledim 925 ile bu kaldı geriye sanırım 925ide eliyorum ve 820 almaya karar veriyorum : )
Ekran kalitesi. Lens kalitesi olsun. Donanım olarak çok daha iyi. Yekpare kasa iyidir herzaman
925 in ekranı çok iyi, hafif bir telefon ve kamerasıda çok çok iyi 820ye göreya bilemedim çok fena arada kaldım voda ikisinide aynı fiyata veriyor ama bu gün gittim hepsini kurcaladım çok enteresandır ki 925 bir türlü güven vermedi hani 820 daha bir sağlam gibi yani o lumianın havası 925 de yok sanki bilemedim hata mı ederim yoksa 820 doğru seçimmi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?