pissed26
Üye
müziği durdurmak (üstteki bardan kaybetmek) için çeşitli uygulamalar mevcut, ancak batarya yüzdesi için önereceğim uygulamanın içinde bu da mevcut. hepsi tek programda. evet evet okuyanar anladı. INSIDERarkadaşlar öncelikle müzik playeri nasıl kapatıyorsunuz geri tuşuyla çıksamda ses açıp kapatmaya bastığımda yukarda son çalan müziği gösteriyo ikinci olarak güncel batarya yüzdesi gösteren en güvendiğiniz batarya uygulaması nedir ve son olarak explorer ana sayfası nasıl değiştirip explorer ı geri geri geri yapmadan direk nasıl kapatıyorsunuz
ayarlar /erişim kolaylığı/ ekran büyüteci açık olup olmadığına bakınarkadaşlar lumia 920 de az önce bir sorun oluştu bu sorun ekran büyümesi teli kullanırken birden ekran büyüdü ana ekran ve menu yazuar ve başlangıç ekranındaki tiller kilit ekranı her şey büyüdü tel ekranına sığmaz oldular bu sorunla karşılaşan varmı ve bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir tel l920
anladım gostum çözdüm şimdi okadar bu teli kullanıyorum bu özelliği daha yeni fark ettim teşekkurlerayarlar /erişim kolaylığı/ ekran büyüteci açık olup olmadığına bakın
@OttomaN TigeR çok hızlısın vesselam
anladım gostum çözdüm şimdi okadar bu teli kullanıyorum bu özelliği daha yeni fark ettim teşekkurlerayarlar /erişim kolaylığı/ ekran büyüteci açık olup olmadığına bakın
@OttomaN TigeR çok hızlısın vesselam
arkadaşlar bu gün medimarkette 925 fiyatı 1299, 920 de 1399 fiyatından satıştaydı hayır ne oldu 925 niye bu fiyatta 16gb ama fiyatı yüksekti acaba normal mi
onları biliyorumda zaten önceden fiyatı yüksekti demekki yavaş yavaş düşüyor ancak 920 nin sabit kalması beni şaşırttı orada920 32gb ayrıca 920 de kablosuz sarj entegre geliyor bu sebebler yeterli bile ayrica 920 ve 925 in islemcileride ayni.
920'nın fiyat konusu bana göre şöyle:nokia'nın ilk wp8 li teli olması, tüm testlerin 920 üzerinde uygulanması, nokianın tüm donanım tecrübelerini taşıması, Nokia'nın turkiyedeki ilk wp bebeği olmasıonları biliyorumda zaten önceden fiyatı yüksekti demekki yavaş yavaş düşüyor ancak 920 nin sabit kalması beni şaşırttı orada
Türkiye ilk giriş fiyatlarına bakarsanız biraz anlaşılır sonra şirket politikaları anlaşmalar dolar fiyatları vs. vs.onları biliyorumda zaten önceden fiyatı yüksekti demekki yavaş yavaş düşüyor ancak 920 nin sabit kalması beni şaşırttı orada
ama sadece bu firmada geçerli vatanda 920 daha uzuc neyse olur diyip 925 alıcılarına haber verelim alıcak varsa kaçırmadan alsınlarTürkiye ilk giriş fiyatlarına bakarsanız biraz anlaşılır sonra şirket politikaları anlaşmalar dolar fiyatları vs. vs.
Maalesef insider işlevsellik olarak güzel olsada bataryayı çabuk tüketiyor. Bende önceden kullanıyordum ama kaldırdımexplorer işimi çözdün kardeşim tşkler daha basit bi yöntem olduğu aşikar insider i bugün yükledim arka planda çalışmasına izin verip engellemedim çünkü engellediğimde kutucukta bilgileri göstermez oldu yalnız şöylede bi sıkıntım oldu bugün yükledim ancak hergün akşam 10 11i gören telefon 4 te kapandı acaba şarj ı çokmu yiyo diye düşünmeden edemedim kullanım miktarımda önceki günlere göre çok daha az olmasına rağmen 4 te kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?