IVI-Elia
Üye
gitmez. Listedeki uygulama sayisi 50'yi gecince uygulamalara hizli erişim icin o hali alir. Mesela acmak istedigin uygulamanin ilk harfine dokun o harfle başlayan uygulamalara gecer direk.
teşekkürler. Ben de nerden geldi diyodum. Windows Phone da klasör olustururulamıyo demi
arkadaşlar az önce bende 820 alarak aranıza katıldım.ve aveadan sms de geldi ilk 1000 kişi arasına girmişim.telefonla 1 saattir uğraşıyorum çok sevdim başarılı.yalnız kamerası sanki biraz kalitesiz gibi geldi.tabi daha tam alışamadık ondanmı yoksa daha önce n8 kullanmışlığım var ondanmı bilmiyorum ama genelde telefon çok başarılı.hele hele kulaklık ile müzik tam anlamıyla mükemmel
Bende aranıza katıldım lumia kardeşliği benide ekleyin
çok teşekkür ederim ya bu sarj olayını yanlış yaptım sanırım %3 deyken taktım sarjdayken tel caldı sorun olur mu ya
uçar gider bu konu
hayırlı olsun
hmm kalibrasyon sorun olmasında sonra yardımlarınız için teşekkür ederim herkesekılıf ve jelatin önerilerinizi beklerim sirkeciden geçici olarak aldım ama pek kaliteli değil 2 jelatin , silikon kılıf , sert kılıf , kapaklı kılıf 25 tl ye mal oldu :/
nerdennn nereyee
ben bugün aldım cp 600 kılıf aynı zamanda stand ama tuzlu olabilir sana
serinaga Lumia 820de'de ekran kilidi kapanınca wifi kesiliyor mu? Mobil kapanmıyor dimi..
Hayırlı Uğurlu olsun sonuçta kardeş grup
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/nokia-lumia-920-kullanicilari-kulubu-725919.html
820 kullanıcılarına hayırlı olsun telefon baya bir başarılı
arkadaşlar az önce bende 820 alarak aranıza katıldım.ve aveadan sms de geldi ilk 1000 kişi arasına girmişim.telefonla 1 saattir uğraşıyorum çok sevdim başarılı.yalnız kamerası sanki biraz kalitesiz gibi geldi.tabi daha tam alışamadık ondanmı yoksa daha önce n8 kullanmışlığım var ondanmı bilmiyorum ama genelde telefon çok başarılı.hele hele kulaklık ile müzik tam anlamıyla mükemmel
sağ ol sanada şimdiden hayırlı olsuninsallah sipari vericem bende hayırlı olsun seninkide
ben bugün aldım cp 600 kılıf aynı zamanda stand ama tuzlu olabilir sana
Aynısı bende oldu arkadaşım. Sorun jelatinden sensörün bi yerini kapatıyor. Bilerek emin olmak için Avea 9333'ü aradım kapatamadım. Tam basıyorum kilit tuşuna ekran kapanıyor. Sonra jelatini bi söktüm işlem tamam. Orjinal jelatinler daha yok ya o yüzden sıkıntı yaratabiliyor böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?