İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

IVI-Elia

Üye

gitmez. Listedeki uygulama sayisi 50'yi gecince uygulamalara hizli erişim icin o hali alir. Mesela acmak istedigin uygulamanin ilk harfine dokun o harfle başlayan uygulamalara gecer direk.

teşekkürler. Ben de nerden geldi diyodum. Windows Phone da klasör olustururulamıyo demi

gkcll

Üye

güle güle kullan hayırlı olsun kardeşim ben sordum en aylık fatura lıya dediler sen nasıl aldın kardeşim

Bende aranıza katıldım lumia kardeşliği benide ekleyin

çok teşekkür ederim ya bu sarj olayını yanlış yaptım sanırım %3 deyken taktım sarjdayken tel caldı sorun olur mu ya

hmm kalibrasyon sorun olmasında sonra yardımlarınız için teşekkür ederim herkese kılıf ve jelatin önerilerinizi beklerim sirkeciden geçici olarak aldım ama pek kaliteli değil 2 jelatin , silikon kılıf , sert kılıf , kapaklı kılıf 25 tl ye mal oldu :/

ben bugün aldım cp 600 kılıf aynı zamanda stand ama tuzlu olabilir sana

serinaga

Üye
serinaga Lumia 820de'de ekran kilidi kapanınca wifi kesiliyor mu? Mobil kapanmıyor dimi..

Evet hem wifi'de hem de mobil de ekran kilidi kapanınca çalışmaya devam ediyor. Hatta ayarlarda wifi istenirse kapatılabiliyor ...

- - - Eklendi - - -

Eyvallah kardeş, çoğu özellik ortak zaten, paylaşırız ...

- - - Eklendi - - -

820 kullanıcılarına hayırlı olsun telefon baya bir başarılı

Teşekkürler ...

- - - Eklendi - - -

Aramıza hoşgeldin kardeş, hayırlı olsun, iyi günlerde inşallah.

lumia61

Üye

Kardeşim benim telde jelatin yok şuan. Fabrika ayarlarına geri alsam düzelir mi acaba ?