garanti bankası sanal kartımda hiç para olmamasına rağmen uygulama veya oyun satın alabiliyorum demin yanlışlıkla 7 liraya moliplayer pro'yu aldım. kalan tl borcu falan da göstermiyor anlamadım hiçbirşey
garanti bankası sanal kartımda hiç para olmamasına rağmen uygulama veya oyun satın alabiliyorum demin yanlışlıkla 7 liraya moliplayer pro'yu aldım. kalan tl borcu falan da göstermiyor anlamadım hiçbirşey
bende 1 asırdır ikisindede görünmüyor.
artık ömrüm kalmadı beklemekten. teli aldım yaşım 100 oldu.hiç bu kadar yıpranmamıştım bu ahir hayatta.mezara gömecen beni ms
Bi süre sonra mail gelecek ödeme alamadık diye.kafanı yorma
benim mağazaya 16 lira borcum var,hala vermedim 4 ay oldu.
Bi buraya borcum yoktu anasını satayım tam oldu.
para olduğu zaman çekmediler,para olmadığı zaman çektiler ama alamadılar,habire tebligat gönderiyolar
kartım ms hesabımda bloke.
best fm i dinleyebileceğim bi program var mı RADYO vardı cahit çerçioğlu mu ne öyle birinin onda vardı ama 2 gündür çalışmıyor ve artık listede de gözükmüyor
Ismimi silebilirsiniz, an itibariyle 925 satıp iPhone 5S aldım, hepinize iyi günler aranızda, lumia ile ilgili faydalı bilgiler aldım ve zaman geçirdim.
Ismimi silebilirsiniz, an itibariyle 925 satıp iPhone 5S aldım, hepinize iyi günler aranızda, lumia ile ilgili faydalı bilgiler aldım ve zaman geçirdim.