İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

kursat99

Üye
Arkadaşlar Monster WH-920 nasıl? Alabilirim o yüzden sormak istedim. Baslar güçlü mü? Sesi dışarı veriyor mu, veriyorsa kaçıncı ses seviyesine gelince dışarı vermeye başlıyor? Kablolar karışıyor mu? Kullanması rahat mı? Hiç sorun yaşayan oldu mu? Lumia 520 ile kullanacağım.

YkPkY

Üye
arkadaşlar uyarıdır.
"Temple Run 2 Game ...
bu ve bu yayıncının oyunlarına kanıp sakın 7₺ vermeyin.hiç biri oyun değil dikkatli olun dolandırılmayın

Abi zaten bu oyun değil ki o sazanlar niye atlamış. Kör mü bunlar kılavuz diye yazmışlar.

Tepkiler: PureFood, YkPkY ve sekajmer

sekajmer

Üye
birileri ROKETTEN bahsetmişti

kırmızı şeride aldamayın arkdaşım için yapmıştım

crookers

Üye
Arkadaşlar Markette 7TL olan HDR Photo Camera yı ücretsiz indirebilirsiniz.
(Mağaza Linki değildir çünkü ücretsiz indirmek için aşağıdaki linkteki işlemlerin yapılması gerek)

Bölgeyi polonya yapıp mağazadan indirebilirsiniz.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: beats

papakudioflu

Emekli Yönetici
verdiğiniz linklerin forum kurallarına uygun olmasına dikkat edin.

crookers

Üye
verdiğiniz linklerin forum kurallarına uygun olmasına dikkat edin.
Kusura bakmayın ama kaynak göstermeden yazmak hiç etik değil. Burdan gidicek iki üç kişiyle zengin olmaz o site merak etmeyin. Emektir... Bu koyduğunuzda kural değil bencilliktir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kusura bakmayın ama kaynak göstermeden yazmak hiç etik değil. Burdan gidicek iki üç kişiyle zengin olmaz o site merak etmeyin. Emektir... Bu koyduğunuzda kural değil bencilliktir.
kusura bakmayin ama forumun kuralı bu şekilde. Siz buradan gidecek iki uc kişi gozuyle bakabilirsiniz fakat bu olayin bilmediginiz bir suru boyutu var

efeler12

Üye
Unlock cihazlar için hackli microsoft'un youtube uygulaması

denedim çalışıyor

YkPkY

Üye
bu cihazımı unlock yaptım farzedelim,ama sattım başka Bi lumia aldım.1yılımda dolmadı.
aboneliğimi yeni cihazıma alıp unlock edebiliyormuyum anlayan arkadaşlarım

lumia 920 de ekranı aşağı ittiğimde takılarak gidiyor hep ne yapabilirim

beats

Üye
lumia 920 de ekranı aşağı ittiğimde takılarak gidiyor hep ne yapabilirim
zor ama ram belleği doldurmuş olabilir misin arkaplanda çalışan uygulamalara dikkat et tabi yüklediğin uygulamalar göründüğünden fazlasını yapıyor da olabilir, ekran iyi fps vermiyorsa aklıma işlemci ve ramden başka birşey gelmez birde gdr3 developer kullanıyorsan olabilir o sürümde hatalar var

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu cihazımı unlock yaptım farzedelim,ama sattım başka Bi lumia aldım.1yılımda dolmadı.
aboneliğimi yeni cihazıma alıp unlock edebiliyormuyum anlayan arkadaşlarım
bir yıl içinde 3 farklı cihazı unlock yapma hakkın var

Tepkiler: YkPkY
hayır hepsi kapalı ve gdr 2 kullanıyorum ara sıra dokunmatik takılma yapıyor

beats

Üye
hayır hepsi kapalı ve gdr 2 kullanıyorum ara sıra dokunmatik takılma yapıyor
deneme yanılma yapacaksın o zaman hassasiyeti değiştir dene, cihazı kapa 3-5 dk. beklet aç tekrar dene, donanım test yap dene diyeceğim ama ben pek yararı olacağını sanmam, olmadı bi soft resetle eğer çok sıkıntıysa senin için bu iş sıfırlamaya akabinde flashlamaya kadar gider

YkPkY

Üye
bazen bendede titreme oluyor.
six gun oyunu oynarken markete giriyor kendi kendine.
şuan bişey yok çok nadir yapıyordu.ana ekrandaykende yapıyordu.arama tuşunun ekran kenar hizası.
niye yapıyordu anlamış değilim.gdr3 diyeceğim ama şimdi yok.

a.emre

Üye
şu an mobilden giriyorum ve internetim çok yavaş bu yüzden daha önceden tartışıldıysa özür dilerim, benim amber güncellemesinden sonra mağazada sıkıntı oldu wifi ile herhangi bir uygulama yükleyeceğim zaman ilk başta yükleme normal başlıyor bar yarısına kadar dolarken wifi ağı yazıyor yarısına gelince yazı gidiyor normalde yükleniyor yazıp yüklemenin başlaması gerekirken ilgilenmeniz gerekiyor hatasını veriyor ve bunu oyun uygulama yükleme veya güncelleştirmelerinde istisnasız yapıyor,bölgeyi değiştirdim,kapatıp açtım, hatlı-hatsız denedim olmadı, var mıdır bir çözümü

beats

Üye
cihaza soft ya da hard reset at ya da en temizi bi flashla ilk güncelleme geldiği zaman bende de vardı ama öncesinde wifi ayarlarını kontrol etmende fayda var, buna da bakabilirsin Amberden sonra mağaza güncellemeleri gelmiyor diyenler gelsin sonra güncellemeleri ile de denetleyebilirsin cihaz hasar aldıysa etkilenmiş olabilir belki ya da bazı modellerde donanımsal sorun da olabilir

Lumia 920'de iç ekranda siyah bri leke nokta var beyaz temada çok belli oluyor ne yapabilirim toz mudur yoksa pixel hatası mıdır? Hatta bu siyah leke yüzünden bence ekranda takılmalar oluyor acil yardım sizce neden olabilir?