İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

MMS'ten gelen medya içeriğini telefonuma nasıl kaydedebilirim? ACİL

4MaGuS

Üye
MMS'ten gelen medya içeriğini telefonuma nasıl kaydedebilirim? ACİL
mesaj kısmına basılı tutugunda kopyala çıkmaıs gerekiyor normal mesajlarda öyle onda da öyle olucagını düşünüyorum daha sonra onu istersen onnote kaydedebilirsin

iki gün önce fark etmiştim bende onu cevapsız aramalara ayarlasalar ne güzel olurdu.

Lumia 1320 & Lumia 1520

Tepkiler: umutgidik, skynet ve acoustic

enessrsy

Üye
Nokia Servis'ten aldığım Monster wh-920 kulaklık 1 ay kullanım sonucu bozulmuştu. Servise verdim mavi renkli olan kulaklığımın yerine TeleService siyah kulaklık göndermiş. Çağrı merkezini aradım bir yetkiliye bağlanamadım 1'e bas 3'e bas döndürüp duruyor. Henüz teslim almadım ürünü istinye park nokia'dan sizce ne yapmalıyım mavi istiyorum ben. Nokia Shop'taki arkadaş teleservice ile görüşün bizimle alakası yok diyor.

skynet

Üye
Peki bu 3 kolon olayını istersek 2 kolon olarak ta kullanabilecek miyiz ?

Son düzenleme:
yarın itibariyle 925 sahibi oluyorum şu an kargoda eğer firma c.tesi dağıtıyorsa yarın yoksa pzt ye kaldı. hadi bakalm

sekajmer

Üye
820 yı bırakıp 920 ile 5 sene takılmaya karar verdim Hayırlı Olsun yok mu ? ( Daha almadım 820 yi elden çıkarıp hemen o parayra alacam )

YkPkY

Üye
son gdr3 güncellemesinden sonra dikkatinizi çektimi.müzik yada radyo açtığınızzda uygulama içerisindeyken çalan müziği ses barında artık göstermiyor hemen kapatıyor.ama uygulamadan çıkınca göstermeye devam ediyor.

Arkadaşlar bir sıkıntım var. l820'nin USB yuvası bozuldu ve şarj edemiyorum. Servise gönderecem ama faturasını bulamadım. Ben cihazımı teknosadan almıştım ne yapabilirim acaba ???

YkPkY

Üye
faturaya gerek yok.telecervise direk ver

teşekkür ediyorum.ne güzel bütün angry birds leri indirmiştim. Oynamak kısmet olmayacakmış ))))Telefonumu gönderdim ama canımdan can gitti

jumuu

Üye
925 16gb beyaz.
benide ekle kardeşim

stkzky

Üye
şimdi öncelikle listede benimde adım var mı kontrol edermisiniz ikincisi lumia 520nin en son ki ota güncellemesi ne bende şuan amber yüklü yeni güncelleme gelecek mi gelecekse ne zaman?