İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

cr7kaan7

Üye
L920 de internet explorer dan giriyorum programdan girmiyorum . Bu sabah kalktıgımda basit bi facebook la karşılaştım 5800 daki gibi düz böyle değildi bi bilgisi olan var mı :/

narnia16

Üye
L920 de internet explorer dan giriyorum programdan girmiyorum . Bu sabah kalktıgımda basit bi facebook la karşılaştım 5800 daki gibi düz böyle değildi bi bilgisi olan var mı :/
İE ayarlarından web sitesi tercihini masaüstü sürüme geçirmiş olabilirsin onu mobil sürüme çevirdiğinde sorun düzelir

efeler12

Üye
GDR3 sonrası batarya sorunu denemelerim sonucunda uygulamadan çıkılırken x e basma ile ortaya çıkıyor geri tuşuna basarak kapattığınızda batarya sorunu ve bildirim sorunu olmuyor büyük ihtimalle ikisinin kapatma mekanizması farklı x e basınca tam kapanmıyor ama bildirim dahi gelmiyor. Şarj sorunu yaşayanlara geri tuşuyla çıkmalarını tavsiye ediyorum

telefon konuşmalarında kesilmeler yaşayan var mıdır arkadaşlar?

varsa çözümü nedir?

iyice sinir bozucu olmaya başladı ankara'nın göbeğinde oturuyorum her konuşma ayrı eziyet.

deha48

Üye

varsa çözümü nedir?

iyice sinir bozucu olmaya başladı ankara'nın göbeğinde oturuyorum her konuşma ayrı eziyet.
işte sorun orada etrafta cemır sinyal kesici olmasın Ankaranın göbeği sonuçta

varsa çözümü nedir?

Lumia 920'deki bu sorun sanırım herkeste var.
Kimle konuşsanız "sesin gelmiyor" diyor değil mi?

PureFood

Üye
sekmeleri x ile kapatınca kapanmıyor gözüküyor. İe'nın içinden sekmeler diyorum bakıyorum x ile kapattıklarım açık gözüküyor, ilginç

tgoksen1

Üye
37 ve 28 iki tane yazmışsın benı duzelt bence

YkPkY

Üye
sekmeleri x ile kapatınca kapanmıyor gözüküyor. İe'nın içinden sekmeler diyorum bakıyorum x ile kapattıklarım açık gözüküyor, ilginç
evet benimde dikkatimi çekti.gelişmesi gerekli

Tepkiler: PureFood
Lumia 920'deki bu sorun sanırım herkeste var.
Kimle konuşsanız "sesin gelmiyor" diyor değil mi?

aynen öyle diyorlar.

sadece 920 de değil bu tüm wp8'lerde var sanki ben 820 de de 8x'te de yaşıyorum bunları.
işte sorun orada etrafta cemır sinyal kesici olmasın Ankaranın göbeği sonuçta

yok sinyal kesici belli stratejik noktalarda var her yerde yok dostum. olsa bile sürekli çalıştırılmaz.

4MaGuS

Üye
evet benimde dikkatimi çekti.gelişmesi gerekli
anladıgım kadarıyla siz ie de iken 5 sayfa açık mesela siz ie yi tamamen kapamak istiyorsunuz onu "x" ile kapatınca sadece bir sekme kapanıyor degil mi sorun şu ie de iken açtgınız sayfaların tamamı normal program gibi ayrı ayrı açılır ve 9 tane sayfa açabilirsiniz yan yana daha fazla açarsanız eskileri sıraya göre kaldırılır bu şuanlık böyle ve tamamen kapamak için en kısa yok sekmeler kısmına girip tüm sekmeleri kapatıp en son geri gelmek veya geri tuşuna basılı tutgumuzda açılan ekranda hepsini kapama başka yolu diğer türlü hep geri geldiğimizde sorun çıkıyor benim anladıgım sorun bu galiba yanlış anladıysam kusura bakmayın

YkPkY

Üye
sekmeleri Multitaskla kapattığın zaman,Explorer i tekrar açtığında sekmelerin kapanmadığını açık kaldığını görüyoruzbirde sadece 6 sekme açabilirsin,9 değil

Tepkiler: PureFood

4MaGuS

Üye
sekmeleri Multitaskla kapattığın zaman,Explorer i tekrar açtığında sekmelerin kapanmadığını açık kaldığını görüyoruzbirde sadece 6 sekme açabilirsin,9 değil
sorunu şimdi anladım deneme yaptım ancak bence o sorun degil o özelliği şu açıdan kullanmak istemişler bence mesela ie açtıgınız zaman devamlı kullanıdgınız maxicep,facebook gibi siteleri direk kısayolla ulaşmak için yapılan bir şey bu yani siz o sayfayı açık bırakırsanız bir dahaki oturumda açık kalır o hatta aynı şeyi geri tuşuyla denersenizde aynısı oluyor o binevi kolaylık olsun diye yapılan bir şey ancak siz yanlış ve kullanışlı bulmadınız sanarım bence bunun bir sorunu yok bu arada telefonu ilk aldıgımda yani 1 ay önce aldım ben amber dahi yokken sistem böyleydi bilginiz olsun sonradan değişen bir şey degil

YkPkY

Üye
multitaskla kapattığın herşey normalde kapanır.ayrı ayrı sekmeleri gösteriyorsa kapatma x verdiyse kapanması gerekir.kısayol olarak zaten yerimi yapıyoruz.neyse ayrı bir düşünce.
anlamadığım 1ay önceki cihazda gdr3mü yüklü geldi.yani herhangi bir güncelleme yapmadınız.ekran döndürme hazırmı geldi size