efeler12
Üye
Bende bir sıkıntı yok. Ama şimdi fark ettim whatsapp ı x e basarak kapatırsan gelmiyorwhatsap bildirimleri hiç gelmez oldu gdr3ten sonra yukleyenlerin hepsinde bolemi arkadaşlar
İE ayarlarından web sitesi tercihini masaüstü sürüme geçirmiş olabilirsin onu mobil sürüme çevirdiğinde sorun düzelirL920 de internet explorer dan giriyorum programdan girmiyorum . Bu sabah kalktıgımda basit bi facebook la karşılaştım 5800 daki gibi düz böyle değildi bi bilgisi olan var mı :/
Kardeşim sen hep kurtarıyon valla beni saolsınİE ayarlarından web sitesi tercihini masaüstü sürüme geçirmiş olabilirsin onu mobil sürüme çevirdiğinde sorun düzelir
Ne demek. Burda bulunma amacımız birbirimize yardım etmekKardeşim sen hep kurtarıyon valla beni saolsın
işte sorun orada etrafta cemır sinyal kesici olmasın Ankaranın göbeği sonuçtatelefon konuşmalarında kesilmeler yaşayan var mıdır arkadaşlar?
varsa çözümü nedir?
iyice sinir bozucu olmaya başladı ankara'nın göbeğinde oturuyorum her konuşma ayrı eziyet.
telefon konuşmalarında kesilmeler yaşayan var mıdır arkadaşlar?
varsa çözümü nedir?
iyice sinir bozucu olmaya başladı ankara'nın göbeğinde oturuyorum her konuşma ayrı eziyet.
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.bends de 520 var
evet benimde dikkatimi çekti.gelişmesi gereklisekmeleri x ile kapatınca kapanmıyor gözüküyor. İe'nın içinden sekmeler diyorum bakıyorum x ile kapattıklarım açık gözüküyor, ilginç
Lumia 920'deki bu sorun sanırım herkeste var.
Kimle konuşsanız "sesin gelmiyor" diyor değil mi?
işte sorun orada etrafta cemır sinyal kesici olmasın Ankaranın göbeği sonuçta
anladıgım kadarıyla siz ie de iken 5 sayfa açık mesela siz ie yi tamamen kapamak istiyorsunuz onu "x" ile kapatınca sadece bir sekme kapanıyor degil mi sorun şu ie de iken açtgınız sayfaların tamamı normal program gibi ayrı ayrı açılır ve 9 tane sayfa açabilirsiniz yan yana daha fazla açarsanız eskileri sıraya göre kaldırılır bu şuanlık böyle ve tamamen kapamak için en kısa yok sekmeler kısmına girip tüm sekmeleri kapatıp en son geri gelmek veya geri tuşuna basılı tutgumuzda açılan ekranda hepsini kapama başka yolu diğer türlü hep geri geldiğimizde sorun çıkıyor benim anladıgım sorun bu galiba yanlış anladıysam kusura bakmayınevet benimde dikkatimi çekti.gelişmesi gerekli
Hayırlı olsunhayırlı olsun aramıza hoşgeldin.
sorunu şimdi anladım deneme yaptım ancak bence o sorun degil o özelliği şu açıdan kullanmak istemişler bence mesela ie açtıgınız zaman devamlı kullanıdgınız maxicep,facebook gibi siteleri direk kısayolla ulaşmak için yapılan bir şey bu yani siz o sayfayı açık bırakırsanız bir dahaki oturumda açık kalır o hatta aynı şeyi geri tuşuyla denersenizde aynısı oluyor o binevi kolaylık olsun diye yapılan bir şey ancak siz yanlış ve kullanışlı bulmadınız sanarım bence bunun bir sorunu yok bu arada telefonu ilk aldıgımda yani 1 ay önce aldım ben amber dahi yokken sistem böyleydi bilginiz olsun sonradan değişen bir şey degilsekmeleri Multitaskla kapattığın zaman,Explorer i tekrar açtığında sekmelerin kapanmadığını açık kaldığını görüyoruzbirde sadece 6 sekme açabilirsin,9 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?