Arkadaşlar benim soracağım soru biraz Windows 8 ile ilgili. Şimdi ben telefonumda da bilgisayarımda da aynı hesabı kullanıyorum. Sorun benim ismimin Kürşat olması yani içinde Türkçe karakter barındırması. Bilgisayarımda ki kullanıcı dosyalarında ismimden dolayı Türkçe karakter bulunduğu için bazı programlarda falan sorun çıkartıyor. Sorum şu ki: ben hesabımın ismini Kursat yaparsam klasörün adıda Kursat olur mu? Veya markette yorum yaparken çıkan ismim Kursat olarak değişir mi?
arkadaşlar ben gdr3 ü yükledim peki nsu dan amberi yukleyebilirmiyim geri bide data sense malûm l820 ye ota dan gelmedi sonu 3002 ile biten güncelleme hala ota dan gelmesini mi bekliycem yoksa nsu artık farzmı oldu??
arkadaşlar ben gdr3 ü yükledim peki nsu dan amberi yukleyebilirmiyim geri bide data sense malûm l820 ye ota dan gelmedi sonu 3002 ile biten güncelleme hala ota dan gelmesini mi bekliycem yoksa nsu artık farzmı oldu??
o zaman anladığım kadarıyla gdr3 ota güncellemesini bekliycez yada dead Flash.soruyorum çünkü şarjda anormallik var amber daha iyiydi.bide data sense 820 ye ota dan gelcekmiki??
Sanırım kaçırdınız, L820'ye OTA'dan güncelleme çoktan geldi, lakin güncelleme sonrası data sense gelmeyebiliyor, güncelleme sonrası telefonu fabrika ayarlarına döndürünce data sense geliyor ...
Windows Phone 8 (Lumia) bildirimlerin gecikmesi ve Facebook sohbete bağlanamıyor hatasını alan arkadaşlar, çözüm için DataSense/Ayarlar kısmından Sınıra yaklaştığım da arka plan verilerini kısıtla seçeneğini kaldırın.
Arkadaşlar sizde de telefondaki bazı müziklerde ses açmanın veya kısmanın işe yaramadığı oluyor mu? Bende belirli şarkılarda ister sesi 30 ister 0 yapayım şarkı açıldığında hangi sesteyse o seste kalıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
Arkadaşlar sizde de telefondaki bazı müziklerde ses açmanın veya kısmanın işe yaramadığı oluyor mu? Bende belirli şarkılarda ister sesi 30 ister 0 yapayım şarkı açıldığında hangi sesteyse o seste kalıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
Sanırım kaçırdınız, L820'ye OTA'dan güncelleme çoktan geldi, lakin güncelleme sonrası data sense gelmeyebiliyor, güncelleme sonrası telefonu fabrika ayarlarına döndürünce data sense geliyor ...
yok o güncellemeyi yaptım hatta ota yı bekledim datasense gelmedi.peki şimdi fabrika ayarlarına dondursem gelirmi ki?