PC ile attığım müzikleri nasıl sileceğim 7 gb doldurdum şimdi yeterli yerim yok diye uyarı alıyorum illa pc ile mi silmem gerekiyor bilgisayardan bir kaç gün uzağım da
gdr3 preview sürümünü yükledikten sonra internet explorer için yavaşlama ve donma durumları yaşayan var mı acaba benden başka? özellikle internette gezinirken windows tuşuna basıldığında biraz ağır çalışıyor ve bazen de internet explorer'i kapatıyor
Aklıma şu geldi abimin LG g2 sinde gördüm hava durumu uygulaması ana ekran da belli bi alan kaplıyor mesela bizim en büyük tile kadar ve bu gün hava yağmurlu malumunuz, programda yağmurlu bi hal alıyor sanki cama yağmur damlaları yapışmış gibi bide arada bir yağmur damlaları camdan kayıyor aşağı doğru ve üstten damlaların düşüşünü görüyorsunuz. Sanırım bizim sistem sadece tile lara fotoğraf koymayı destekliyor. Aslında bunun gibi animasyonlar da olsa bence çok daha göze hoş olur diye düşünüyorum. Mesela karlı havada tile da ara ara kar taneleri düşsün hava rüzgarlı olduğundayapraklar uçuşsun falan Bence çok güzel olur.
Ben 1.6 GB boş yer açmama rağmen yükleyememiştim. Bende PC den hesabıma giriş yaparak alttaki sonra yükleyin gibi bir şey yazan linke tıkladım. .xap dosyasını PC e indirdim sonra telefona attım öyle yükleyebildim.
PC ile attığım müzikleri nasıl sileceğim 7 gb doldurdum şimdi yeterli yerim yok diye uyarı alıyorum illa pc ile mi silmem gerekiyor bilgisayardan bir kaç gün uzağım da