İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

pirenuri

Üye
Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama glance screen geldiğinden beri bir şeyi fark ettim. Bazen bildirim falan gelince renkler çok farklı görünüyor böyle fotoğrafla oynanmış gibi aşırı renk doygun geliyor ama çok rahatsız edici Bi görüntü çıkıyor . Sizde de hiç oldu mu

Tepkiler: osmanmert99
Az önce başıma geldi hocam, telefonu kilitleyip açınca düzeldi.

cr7kaan7

Üye
Ya bize instagram ne zaman gelicek en dandik Turkcell in telefonlarında bile var bizde niye yok hala ?

arkadaşlar benimki lumia 625 menusu alfabetik sıralamaya girdi nasıl onu düzeltebilirim ?

arkadaşlar benimki lumia 625 menusu alfabetik sıralamaya girdi nasıl onu düzeltebilirim ?

50'den fazla uygulama yüklendiğinde aradığın uygulamayı kolayca bulabilmen için çıkıyor o harfler.

Harfleri geri almanın tek yolu sıfırlamak

cr7kaan7

Üye
instagram ne zaman gelicek ?Yarım saattir whatsappa giremiyorum kaldırdım tekrar yükledim bu seferde baglanılamadı ag ayarlarınızı kontrl edip öle deneyin diyo ama ben wifi üzerinden internete baglıyım ve internette var nolur biri bişi desin duvara vurcam yoksa bu telefonu

dakamon

Üye
Arkadaşlar sd kartımı biçimlendirdim sonra eski bilgileri tekrar yükledim. Şimdi şarkı listesinde her şarkıdan 3 er 4 er tane var bunu nasıl halledebilirim?

zaten ekranımda 40 proğram var başka yolu yok mu

Tepkiler: emz

dakamon

Üye
Arkadaşlar sd kartımı biçimlendirdim sonra eski bilgileri tekrar yükledim. Şimdi şarkı listesinde her şarkıdan 3 er 4 er tane var bunu nasıl halledebilirim?

cihazı teknik serviste değişen var mı

YkPkY

Üye
varartık çok memnunum.toz bile yok kamerada.dünde içini açtım dağıttım inceledim cihazı,bataryanın 3000 ma lisinden bulabilirmiyim acaba diye düşündüm.

Tepkiler: OttomaN TigeR
Son haberler:

Windows Phone 8.1 -> 2014 İlkbaharında. (Umarım daha erken gelir)
Windows Phone ve Windows RT sistemlerinin birleşmesi 2015 İlkbaharında.

Tepkiler: kursat99 ve YkPkY

PureFood

Üye
ilkbahar demek sarkması demek, şubat gibi biliyorduk.

dakamon

Üye
şu şarkıların birden fazla olmasına cevap verebilecek çözüm blabilecek bir babayiğit yokmudur?