İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

4MaGuS

Üye
söylediğin kulaklıkları tam bilmiyorumda onların telefona giren kısmında bölme sayısı kaç önemli olan o çogunda 2 dir ancak bizim orjinalde 3 o sorun yaratır büyük bir ihtimmal sorunu o yüzden yaşadınız ve bunun tek çözümü o yuvanın çıkartılıp yenisinin takılamsı başka çözümü yoktur aynı sorunu pc lerde de oluyor

Yenilikler her zaman maxicep portalında ve forumda oldu bildiğiniz gibi.

Bugün de bu yenilikleri içeren haberler gelmesini umuyorum

Tepkiler: suyunsesi

serinaga

Üye
Arkadaşlar bugün forumu takip edin güzel gelişmeler olabilir

Hayırdır Arda bir haber almış gibisin
İçinde bulunduğunuz duruma üzüldüm doğrusu, ancak şuna dikkat etmelisiniz, eski Nokia'larda görüntü aktarma için kullanılan fazla bir konnektör bağlantısı vardır. Sizin takmanız gereken kulaklık tipi earphone kulaklık tipi olmalı ...

Hayırlısı artık.

Allah utandırmasın

Tepkiler: OttomaN TigeR

skynet

Üye
Sonunda kaliteli 1020 fotolarını görebileceğiz

Hayırlısı olsun Ali bey, güzel bir inceleme bekliyoruz

narnia16

Üye
Arkadaşlar wifi ile bağlandığımda whatsapp ın bağlantısı kesiliyor. Daha önceden sorun yoktu bugün oldu. Sorun ne olabilir?

ferit.61

Üye
Bu arada kaşındım, düşündüm, taşındım... Lumia 820 den Lumia 925 e terfi etmiş bulunmaktayım.
Kızıyorum ediyorum bazen Microsoft' a ama Lumia lardan başka telefonda kesmes beni artık

820 den de gayet memnundum ama ondan 925 e geçince bariz farklar var ekran, şu bu vs...

Kasası, hafifliği, yakışıklılığı ile gerçekten Lumia serisinin en baba telefonlarından biri diyebilirim. Kullandığım için demiyorum yanlış anlaşılmasın

Tek çekincem 16GB olması idi (32 liği araştırmadım bile, hem siyah olduğundan birde sadece Vodafone muhabbeti var sanırım).
Yeter diye düşünüyorum. Sonuçta artık telefonumda fotoğraf makinesi ile çektiğim resimleride telefona atıp yüzlerce fotoğraf video, dinlemeyeceğim kadar müzik bulundurmanın anlamı kalmadı.

serinaga

Üye

Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun diyelim ...

Tepkiler: ferit.61
@ferit.61
Amcam almış geçenlerde bayağı bir inceleme fırsatım oldu, cidden harika bir cihaz. Hayırlı olsun, güle güle kullan

Tepkiler: ferit.61