4MaGuS
Üye
söylediğin kulaklıkları tam bilmiyorumda onların telefona giren kısmında bölme sayısı kaç önemli olan o çogunda 2 dir ancak bizim orjinalde 3 o sorun yaratır büyük bir ihtimmal sorunu o yüzden yaşadınız ve bunun tek çözümü o yuvanın çıkartılıp yenisinin takılamsı başka çözümü yoktur aynı sorunu pc lerde de oluyorHep orijinal kulaklık, dediklerinizi de yaptım biraz gevşek bırakma vs. gibi. Kutudan çıkan kulaklık ile kullandım uzunca bir süre, onu kaybedince nokia shop'tan monster kulaklık aldım. Hatta şurası da komik gelebilir yıllarca N73 kullanmış biri olarak telefonun bozulmuş olamayacağına o kadar emindim ki nokia'dan aldığım monster kulaklık bozuldu diye götürüp garantiye verdimForumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.
Cumhur iç güdülerin sağlam galiba :PYenilikler her zaman maxicep portalında ve forumda oldu bildiğiniz gibi.
Bugün de bu yenilikleri içeren haberler gelmesini umuyorum
Cumhur iç güdülerin sağlam galiba :P
Arkadaşlar bugün forumu takip edin güzel gelişmeler olabilir
Hep orijinal kulaklık, dediklerinizi de yaptım biraz gevşek bırakma vs. gibi. Kutudan çıkan kulaklık ile kullandım uzunca bir süre, onu kaybedince nokia shop'tan monster kulaklık aldım. Hatta şurası da komik gelebilir yıllarca N73 kullanmış biri olarak telefonun bozulmuş olamayacağına o kadar emindim ki nokia'dan aldığım monster kulaklık bozuldu diye götürüp garantiye verdimForumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.
Aklıma bir şeyler geliyor amaArkadaşlar bugün forumu takip edin güzel gelişmeler olabilir
utandırmaz utandırmazHayırlısı artık.
Allah utandırmasın
utandırmaz utandırmaz
bu arada beni birileri Lumia1020 kullanıcılarına ekleyebilir mi?
Lumia Collector iş başında. Hayırlı olsun abiutandırmaz utandırmaz
hayırlı olsun abi kaçıncı lumia oldu sayamadımutandırmaz utandırmaz
Hemen ekleyeyim
Lumia Collector iş başında. Hayırlı olsun abi
hayırlı olsun abi kaçıncı lumia oldu sayamadım
utandırmaz utandırmaz
Bu arada kaşındım, düşündüm, taşındım... Lumia 820 den Lumia 925 e terfi etmiş bulunmaktayım.
Kızıyorum ediyorum bazen Microsoft' a ama Lumia lardan başka telefonda kesmes beni artık
820 den de gayet memnundum ama ondan 925 e geçince bariz farklar var ekran, şu bu vs...
Kasası, hafifliği, yakışıklılığı ile gerçekten Lumia serisinin en baba telefonlarından biri diyebilirim. Kullandığım için demiyorum yanlış anlaşılmasın
Tek çekincem 16GB olması idi (32 liği araştırmadım bile, hem siyah olduğundan birde sadece Vodafone muhabbeti var sanırım).
Yeter diye düşünüyorum. Sonuçta artık telefonumda fotoğraf makinesi ile çektiğim resimleride telefona atıp yüzlerce fotoğraf video, dinlemeyeceğim kadar müzik bulundurmanın anlamı kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?