İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben sorunumun cevabını alamadım lütfen yardım edin saygılarımla
guncellemeyi ota ile mi yaptınız. güncellemeden sonra başladıysa cihazı sıfırlayıp tekrar flashlamayı deneyin. Kurulumda yedeği yüklemeden geçip test edin.

güncelleme yi nsu ile yaptım bun dan dolayı olabilşrmi ne yapmamlazım

dakamon

Üye
Ya benim telefon amberden sonra anlık takılmalar yapmaya başladı mesajları açarken takılarak geliyor sonra düzeliyor Bi beş dakika sonra Bi daha dokunuyorum açılırken yine takılıyor. Acaba dead Flash attım Amber için o yüzden olmuş olabilirmi.

endera

Üye
lumia 800 turkce menu atacak bir arkadas aranıyor

Yeni fark ettiğim olay. Nokia Video Trimmer uygulamadı tüm cihazlara kurulur hale gelmiş. Önceden sadece 92x cihazlara kuruluyordu.

serinaga

Üye
Yeni fark ettiğim olay. Nokia Video Trimmer uygulamadı tüm cihazlara kurulur hale gelmiş. Önceden sadece 92x cihazlara kuruluyordu.

Vay beee, daha geçen hafta uğraşmıştım yükleyebilmek için neler neler deneyip, en sonunda yüklemiştim ama tüm çabalarım boşunaymış, gerçekten yüklenebilir durumda şuan

büyük ihtimal alır Ama ne zaman alır onu bilemeyiz

PureFood

Üye
Ya arkadaşlar bu Nokia TR ekibi sorunlu mu, teknolojiden mi anlamıyor amaçları ne ? Adamlar 1020'yi tanıttı, günlerdir twitter hesaplarında bir tane bile paylaşım yapmadılar 1020 ile ilgili. haberi 625, 520 vs.. Samsung TR ekibi S4 Zoom çıkar çıkmaz reklamını direk TV'lere verdi. Çok sinir oluyorum şu Nokia TR'ye. acaba sayfayı bir ajans mı yönetiyor ? Eğer hayırsa, bu adamlar reklam işinden anlamıyor. Microsoft ekibi gelsin geçsin şunların başına ya.

lumia 920 yi şarj ederken şarj aletiniz çok ısınıyor mu

papakudioflu

Emekli Yönetici

evet bir ajans yönetiyor sosyal hesaplarını.

lumia 920 yi şarj ederken şarj aletiniz çok ısınıyor mu
evet normal ısınması.

Sessiz sedasız.

İnce.

Açıklamaya gerek yok

PureFood

Üye
yine de bir açıklama bekliyorum ben

Bildirim ışığı için yazılımsal destek yeterli demek istiyorum.

Başlat ışığı donanımsal olarak diğerlerinden ayrı tanımlanmış.Yazılım desteği ile uygulamalar veya işletim sistemi bunu kullanabilir

Tepkiler: OttomaN TigeR

PureFood

Üye
güzel, peki geleceği konusunda bir kesinlik var mı acaba?

Ben bir şey gelecek demedim, potansiyel var dedim