İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

sa. Bende bir hafta önce bu telefonu aldım. Beni de dahil eder misiniz? Bide birşey soracaktım şimdi şarj sorununa iyi bir çözüm bulan var mı? Denedim olmadı. Bide şu sorum var ayarlarda uygulamalar var diyolar ama bende yok öyle birşey. Bugün 17 tane güncelleme yaptı ne değişti anlamadım vallahi. İlginiz için teşekkürler... (Nokia l 620)

skynet

Üye
Hocam öncelikle hayırlı olsun O uygulamalar dediğin bölüme ayarlara girince yana kaydır karşına çıkar

Hocam öncelikle hayırlı olsun O uygulamalar dediğin bölüme ayarlara girince yana kaydır karşına çıkar

sağolasın. Valla ayarlardan yana kaydırdım öyle bir şey yok. Oyunlar falan var ama diğeri yok. Bide mix radio falan da yok anlamadım. Acaba tam güncelleme olmadımı?

skynet

Üye
Nokia müziğe girersen mix radio karşına çıkar

abi ben bilmeyen biri değilim onların hepsini denedim sola kaydırma Nokia müzik onları bende denedim. Yok işte fotosunu çekmem mi lazım yani. Oralarda falan yok. Siz teli ilk aldınızda onlar var mıydı? Bari onu söyleyin.

Abi bak baştan anlatıyorum olmaması gibi bir ihtimal yok
Ayarlara gir ekranı sola kaydır Uygulamalar geliyor oradan da Arka plan görevlerine tıkla çalışan uygulamaları kapat...

4MaGuS

Üye
nokia muzik falan yoksa onları lumia pusher diye bir program sayesinde eksik olan tüm sistem dosyalarını indire bilirsin buyur link

dakamon

Üye
Ya bir sorun var samsung led tv den wifi ağı kuruyorum ama lumiam hariç diğer tüm tüm telefonlar görüyor ağı ama ben göremiyorum. Bu sorun başka lumia sahiplerinde de vardır. Gören varmı acaba?

q0nzalez

Üye
Ya bir sorun var samsung led tv den wifi ağı kuruyorum ama lumiam hariç diğer tüm tüm telefonlar görüyor ağı ama ben göremiyorum. Bu sorun başka lumia sahiplerinde de vardır. Gören varmı acaba?
engelleme olabilir mi acaba

4MaGuS

Üye
baglandıgınız program play to falansa şuanlık samsunglarda sorun var benimde bir defa görmüştü ancak tam ayar yapamadım programın gelişmesi gerekiyor

dakamon

Üye
Yok başka bi remote programı. Bence Windows phone lar da bi sıkıntı var rakip firma diye mi acaba

Abi bak baştan anlatıyorum olmaması gibi bir ihtimal yok
Ayarlara gir ekranı sola kaydır Uygulamalar geliyor oradan da Arka plan görevlerine tıkla çalışan uygulamaları kapat...

abicim sola kaydırdım uygulamalar yok ha arka plan görevleri var valla ya hepsini denedim uygulamalar yok ama apgorevleri var bende sana anlatabildim mi acaba yani yanlış anlama yani.
nokia muzik falan yoksa onları lumia pusher diye bir program sayesinde eksik olan tüm sistem dosyalarını indire bilirsin buyur link

abicim çok sağolasın Bi deneyim olursa da olmasa da yinede çok sağol.

abicim çok sağolasın buldum mix i sayende çok teşekkür ederim

Abi bizim uygulamalar dediğimiz o sekmenin adı

Tepkiler: skynet

Lobin12

Üye
eylül sonu oldu l720 ye güncelleme gelmedi

serinaga

Üye

Ben kullanıyorum, son derece başarılı, hiç sorun yaşamadım ...