İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

4MaGuS

Üye
Bir yerde rastlamıştım, sonra indiririm diye bıraktım. Telefonumda bisiklet binerken ne kadar gittiğimi, yürürken ne kadar adım attığımı gösteren kaliteli uygulama var mı?
şöyle bir program var hızla ilgili ancak adım sayıyormu bilmiyorum

hhhvhkh lhjlojlkjmşlköişarkadaşlar merhaba nokıa lımua 520 sahibiyim. mp3 tube diye bir program kullanıyorum.indirdiğim mp3 leri tel nasıl kaydedebilirim.birde bunları nasıl bluetooth ile payalaşırım. teşekkürler,lımua 520 ...müzik ve videolar menüsü hiç güzel hazırlanmamış.mp3 indirme programlarınım kullanarak müzik indiriyosunuz.müzik indirme yaptığınız program içinde kalıyor.müzik ve videolarım menüsüne taşınmıyor.bu menüdeki müzikleride sıralarını değiştiremiyosunuz.bilen varsa yardımcı olabilirmi.yada bu özellikli müzik çalar programı varmı.pc lerdeki winamp gibi

eRdaL.

Üye

bu uygulamayı kullana bilirsin mp3 e çevirip müzik listene ekliyor

serinaga

Üye
youmusic uygulaması ile müziklerini müzik hub'ının içine (Telefon içerisine) atabilirsin ...Erdal8142 arkadaş linkini vermiş ...

Mp3tub indirilen müzikleri kendi arşivinde saklar ve bu dosyalara müdahale izni vermediği gibi diğer player uygulamalarıylada dinleyemiyorsun. Kendi player'ında dinlemek için arkadaşın verdiği linkteki uygulamayı kullanman gerekiyor fakat o uygulama youtube'daki videoları çevirerek mp3 olarak kaydediyor, bu durumda kaliteden yoksun kalıyorsun maalesef. İndirdiğin müzik dosyalarını pc aracılığıyla düzenleyebilirsin.

İndirdiğin dosyaları Bluetooth ile gönderebilmen için, önce bluetooth'u (aç) aktif et daha sonra Müzik+Videolar/Müzik/(gönderilecek) şarkının üzerine basılı tut/Paylaş/Bluetooth.

papakudioflu

Emekli Yönetici
vay vay vay Polat alemdar da lumia1020 kullanırmış

Tepkiler: Murat Alper
Benim hala umudum var adlı dizideki Umut karakteri de sanki 920 kullanıyor gibi geldi bana

o değilde polat alemdar bile anladı sonunda en iyi kameralı telefonun nokiada olduğunu

sekajmer

Üye
arkadaşlar bana viber programında çalan zil sesini normal zil sesi yapmak istiyorum varmıdır yolu

arkadaşlar l920 kullanıyorum cüzdan kılıf kullanıyorum internette mıknatıslı lılıfların mıknatıs kısımları tel ekranına zarar verdiğini soyluyor - dokunma hassasiyetine özellikle bu doğrumudur doğruysa sizce nasıl bir kılıf kullanmak lazım teşekkurler

narnia16

Üye
Ekrana zarar vermez ama bilen gözde falan pusulayı devre dışı bırakıyor

YkPkY

Üye
Aynen aldım o kadar hepsi yatıyor dolapta.boş yere para verdim bende

pusulası kilit tuşu hizasında.biraz aşağısında olan mıknatıslı kılıf zarar vermiyor.örneğin flip cover olanllar

Arkadaşlar bana kılıf önerir misiniz..