4MaGuS
Üye
şöyle bir program var hızla ilgili ancak adım sayıyormu bilmiyorumBir yerde rastlamıştım, sonra indiririm diye bıraktım. Telefonumda bisiklet binerken ne kadar gittiğimi, yürürken ne kadar adım attığımı gösteren kaliteli uygulama var mı?
hhhvhkh lhjlojlkjmşlköişarkadaşlar merhaba nokıa lımua 520 sahibiyim. mp3 tube diye bir program kullanıyorum.indirdiğim mp3 leri tel nasıl kaydedebilirim.birde bunları nasıl bluetooth ile payalaşırım. teşekkürler,lımua 520 ...müzik ve videolar menüsü hiç güzel hazırlanmamış.mp3 indirme programlarınım kullanarak müzik indiriyosunuz.müzik indirme yaptığınız program içinde kalıyor.müzik ve videolarım menüsüne taşınmıyor.bu menüdeki müzikleride sıralarını değiştiremiyosunuz.bilen varsa yardımcı olabilirmi.yada bu özellikli müzik çalar programı varmı.pc lerdeki winamp gibi
hhhvhkh lhjlojlkjmşlköişarkadaşlar merhaba nokıa lımua 520 sahibiyim. mp3 tube diye bir program kullanıyorum.indirdiğim mp3 leri tel nasıl kaydedebilirim.birde bunları nasıl bluetooth ile payalaşırım. teşekkürler,lımua 520 ...müzik ve videolar menüsü hiç güzel hazırlanmamış.mp3 indirme programlarınım kullanarak müzik indiriyosunuz.müzik indirme yaptığınız program içinde kalıyor.müzik ve videolarım menüsüne taşınmıyor.bu menüdeki müzikleride sıralarını değiştiremiyosunuz.bilen varsa yardımcı olabilirmi.yada bu özellikli müzik çalar programı varmı.pc lerdeki winamp gibi
arkadaşlar merhaba nokıa lımua 520 sahibiyim. mp3 tube diye bir program kullanıyorum.indirdiğim mp3 leri tel nasıl kaydedebilirim.birde bunları nasıl bluetooth ile payalaşırım. teşekkürler,
lımua 520 ...müzik ve videolar menüsü hiç güzel hazırlanmamış.mp3 indirme programlarınım kullanarak müzik indiriyosunuz.müzik indirme yaptığınız program içinde kalıyor.müzik ve videolarım menüsüne taşınmıyor.bu menüdeki müzikleride sıralarını değiştiremiyosunuz.bilen varsa yardımcı olabilirmi.yada bu özellikli müzik çalar programı varmı.pc lerdeki winamp gibi
vay vay vay Polat alemdar da lumia1020 kullanırmış
yol bulmak bizim işimiz birazdan yüklerim...arkadaşlar bana viber programında çalan zil sesini normal zil sesi yapmak istiyorum varmıdır yolu
teşekkür ederim. Winrarla açmayınca uğraşmadımyol bulmak bizim işimiz birazdan yüklerim...Ringtones klasörüne atıp zil sesi olarak ayarlayabilirsin.
Ekrana zarar vermez ama bilen gözde falan pusulayı devre dışı bırakıyorarkadaşlar l920 kullanıyorum cüzdan kılıf kullanıyorum internette mıknatıslı lılıfların mıknatıs kısımları tel ekranına zarar verdiğini soyluyor - dokunma hassasiyetine özellikle bu doğrumudur doğruysa sizce nasıl bir kılıf kullanmak lazım teşekkurler
aynen sensorleri ciddi olarak etkiliyor.Ekrana zarar vermez ama bilen gözde falan pusulayı devre dışı bırakıyor
Arkadaşlar bana kılıf önerir misiniz..
Hocam bu çok kalın ya şöyle kibar bir şey olsa süper olurdu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bu çok kalın ya şöyle kibar bir şey olsa süper olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?