Dün lumia 920 min ( Sarı ) kulaklık silikonunu kaybettim orj kutuda üzerinde takılı olan silikonlar duruyodu diğerleride kulagıma uyumlu değil o tamdır ama şimdi kaybloldu . Nerden bulabilirim o silikonlardan yada elinde onları kullanmayan diğer silikonlardan kullanan arkadaşlardan bir adet rica etsem sarı renkte olandan :/
Nokia Shop'a veya aksesuar satan yerlere bak. Çankaya'da kesin bulursun (İzmir'de oturduğunu sanıyorum). Gitti Gidiyor v.b. sitelerden de araştırma yapabilirsin
bu uygulamayı kurun. telefondaki tüm rehberi ve daha fazlasını taşıyacaktır Lumianıza, ancak SIM karttakileri de taşıyor mu emin değilim. sanırım SIM karttaki kişiler için Lumia'nın içinde bi ayar olacaktı
- - - Eklendi - - -
düzeltme: siz hat değiştirecekmişsiniz zaten, ben telefon değiştirdiniz sandım. dert etmenize gerek yok, zaten Lumialarda SIM rehberi yok, direk microsoft hesabınızla bağlantılı kişileriniz. (outlook/hotmail, artık hangi mail ile Lumiada oturum açmışsanız). sıkıntı yok yani, hesabınız nerede kişileriniz orada
Gdr2'nin belki de en güzel özelliği; telefon şarj bitmesinden dolayı kapanmasından sonra şarj aleti takılınca anında açılması. Önceden 10 dk bekliyorduk telefon biraz etsin de kendine gelsin diye
Gdr2'nin belki de en güzel özelliği; telefon şarj bitmesinden dolayı kapanmasından sonra şarj aleti takılınca anında açılması. Önceden 10 dk bekliyorduk telefon biraz etsin de kendine gelsin diye