İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

efeler12

Üye
Açıkçası çoğu kişi wp nedir nasıl kullanılır bilmediği için oluyor bende böyle sıkıntılar yok (internet olayı da saçma geldi internet paketi olmadan android telefonların yapabildikleri de kısıtlı)

ÖEY

Üye
Bence iyi değil

hani uçağa binerken metal eşyaları bir şeye koyun diyorlar ya ben yanlışlıkla lumia 620yi koydum birley olur mu radyasyonda var

- - - Eklendi - - -

bir şey olur mu

hani uçağa binerken metal eşyaları bir şeye koyun diyorlar ya ben yanlışlıkla lumia 620yi koydum birley olur mu radyasyonda var

- - - Eklendi - - -

bir şey olur mu
x ray'den bahsediyorsun sanırım, bunlar düşük enerjili güvenlik sistemleri olduğu için telefona ciddi anlamda bir zarar veremezler.

Arkadaşlar battery sense ve lock screen changer uygulamaları bende hiç kendini guncellemiyorlar , neden acaba ( arka plan görevleri açık , ikisini de kaldırıp yeniden de yükledim gene olmadı )

ÖEY

Üye
Güncellemeden kastın anlık ise zaten o hiçbir uygulamada yok. MS 30 dakika da bir güncellemeye izin veriyor. Ama sen 30 dakika da bir de güncellemiyor diyorsan bir şey diyemem ona

afwerker

Üye
Bugünden itibaren bir tanede beyaz Lumia 820 aldım arkadaşlar. Diğer 820m den çok memnun kaldım

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun. Bu arada bildiğiniz şöyle meşhurundan firmaların önem verdiği şikayet siteleri var mı? Adlarını paylaşırsanız sevinirim

Orayı bilmeyen mi kaldı ana baba günü orası herkes yakınıyor.Telefon alacak kişi oraya bakmasın telefondan soğuturlar.

Tepkiler: PureFood

ÖEY

Üye
Oraya üye oldum başka aklınıza gelirse haber verin bana

papakudioflu

Emekli Yönetici
şikayetvar artık hicbir esprisi kalmayan bir site halini aldı. Firmaların anlaşmalı reklam ajansları rakip firmalarını karalama kampanyalarını bile oradan yurutuyorlar.

şikayetvar.com u şikayet edebileceğimiz bir yer var mıdır acaba :P

Tepkiler: skynet ve ÖEY