OttomaN TigeR
Üye
Mağaza dışında uygulama yükleyemezsin, dışarıdan yükleme yapabilmek için sistemin kırılması gerekiyor ve bu şuan için yapılmış bir şey değil. Yani mağaza dışından uygulamalar yüklemek için sistem unlock edilene kadar bekleyeceksin.Peki internetten indirdiğimiz oyunları nasıl yükleyeceğiz?Doğrudan telefona atmak yeterli mi?
Bugüne kadar bende hiç olmadıya arkadaş yeni bi sorunum çıktı şimdi ligtv gibi sitelerde video izleyebiliyordum önce şimdi ise videoyu açtığımda ne yazık ki bu dosyayı telefonunuzda çalamıyoruz. hatasını almaya başladım telefon videoları bazen açıyor bazen açmıyor...
ya arkadaş yeni bi sorunum çıktı şimdi ligtv gibi sitelerde video izleyebiliyordum önce şimdi ise videoyu açtığımda ne yazık ki bu dosyayı telefonunuzda çalamıyoruz. hatasını almaya başladım telefon videoları bazen açıyor bazen açmıyor...
Lumialarda genel karşılaşılan bir sorun var bende, telefon gün içinde durduk yere data bağlantısını kaybediyor ve internete bağlanamıyorum, push notificationlar çalışmıyor ve siz uzun bi süre fark etmiyorsunuz bile. Uçuş moduna alıp kapatınca sorun bir süreliğine düzeliyor ama sonra tekrarlıyor. Nokia'nın bu sorunla ilgili bi çalışması ya da güncellemesi olacak mı acaba bilgisi olan var mı? 3 hafta oluyor telefonu alalı hiçbir sorun yoktu gayet memnundum ama sırf bu sorun için bile satabilirim 720'mi. Gerçekten çok can sıkıcı...
Insider'ın geliştiricisi Türkçe halini önümüzdeki hafta yükleyecek
hepsi seçili o ayarların, teşekkür ederim ilgin için ama sorunun onunla bi ilgisi yok bence.
batarya güç tasarruf modu açıksa baglantı kesilmesi yaşarsınız. Bunun dışında şebeke internet hızınız düşükse senkronizasyon uzun sürer ve sistem bildirim yokmuş gibi algılayıp senkronizasyonu sonlandırır. Ben de bir aydır lumia720 kullanıyorum hiç baglantı kesilmesi veya bildirim sorunu yaşamadım.
Vay be biz nasıl insanlarız ki böyle kocaman büyük bir sorunu görmemişiz. Gerçekten bilinçsiz, dikkatsiz bir topluluğuz biz doğru söylüyorsun. Allah'tan sen varsın. Başımızdan eksik olma emi! Tamam dağılın arkadaşlar madem bu kadar büyük global bir sorunun bile farkına varamıyoruz burada toplaşmanın anlamı yok. Yazıklar olsun bize...Yabancı forumlar bu sorunla çalkalanıyor, bu forumda bu sorunun hiç paylaşılmaması demek sizin dikkatsiz olduğunu gösterir. Data bağlantısının kesildiğini ve bir süre sonra da geri geldiğini fark edememiş demek ki kimse Türkiyede. Ve evet, ne yazık ki bu sorun lumia'larin kronik sorunu. Sadece bende ya da bi kaç kişide değil bir çok kullanıcıda var aynı sorun.
Hocam güç tasarrufundayken (yani wifiyi kapattığında telefon) sen tekrar açtığında bir dahaki seferde artık güç tasarruf modu wifiyi kapatmıyorBöyle bir sorunla karşılaşmadım bende.Bi güç tasarrufunda önceden wifi kapatıyordu şimdi zaten güç tasarrufu kapalı kullanıyorum.Kronik olacağını hiç sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?