PureFood
Üye
Hastasıyım bu telin yaf...kardeşim aradı abi dedi iphone 4 mu alim lumia 720 mi diye sordu...sorman hata tabiki 720 dedimonuda Windows 8 platformuna taşıdık hayırlısıyla
- - - Eklendi - - -
Orta segment android kullanıcısıydı aradaki farkı anlayınca teşekkür edicek bana)
Arkadaşlar Merhaba. Lumia 520 almayı düşünüyorum. Bütçem çok kısıtlı ancak ona yetiyor. Kafama takılan bir soru var. Uygulama - Oyun satın alımında sadece kredi kartı geçerliymiş şu an. Benim burs kartım var. Bursum yatınca gidip bankamatikten çekiyorum. Üzerinde kart numarası falan var. Tıpkı kredi kartı gibi. O karta bi miktar para yükleyip uygulama - oyun satın alımında kullanabilir miyim?
Selam arkadaşlar, wifi açma kapamayı ana ekrana alabiliyormuyuz ? Bunun pratik bir yolu yok mu? Her defasında ayarlara girip wifi'ı bulup açmak kapamak zor oluyor
Aynı karttan bende de var olmuyor maalesef.
Selam arkadaşlar, wifi açma kapamayı ana ekrana alabiliyormuyuz ? Bunun pratik bir yolu yok mu? Her defasında ayarlara girip wifi'ı bulup açmak kapamak zor oluyor
Yapma yaO zaman vazgeçicem Lumia 520'den
Şu an için ilgili uygulamada iken geri tuşuna o uygulamadan çıkana kadar basarakArkadaşlar lumia'ya yeni geçtim açık uygulamalar nasıl kapatılır.
Arkadaşlar merhaba bu gün lumia 720 aldım ve geri tuşuna basınca titriyor bunu nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| Tamir Bilgisi: | YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR, BATARYANIZ YENISI ILE DEGISTIRILMISTIR., YENI BATARYA NO:0100196, CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. |
| Durum: | Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir. |
bu sefer olacak inş
Tamir Bilgisi:
YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR, BATARYANIZ YENISI ILE DEGISTIRILMISTIR., YENI BATARYA NO:0100196, CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Durum:
Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?