papakudioflu
Emekli Yönetici
Çok yakında...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen abi ya.
canına yandığım Türkçesi de bir başka yakışmış
eyvallah sağolunHocam çektiğin fotoyu foğoğraflar>film rulosu içinde bulabilirsin..
almak istiyorum tabikide sadece bu değil bi de rehber numara kaydedilemiyormuş doğrumu?bu bir sorun mudur yani? Tabi ki bilmediğin bir sistemde bazı şeyleri bulman ilk günlerde biraz zor olacaktır. Ama bir kaç günlük alışma devresinden sonra rahatlarsın. Tabi burada önemli olan gerçekten böyle bir değişim yaşamak isteyip istemedigindir.
almak istiyorum tabikide sadece bu değil bi de rehber numara kaydedilemiyormuş doğrumu?bu bir sorun mudur yani? Tabi ki bilmediğin bir sistemde bazı şeyleri bulman ilk günlerde biraz zor olacaktır. Ama bir kaç günlük alışma devresinden sonra rahatlarsın. Tabi burada önemli olan gerçekten böyle bir değişim yaşamak isteyip istemedigindir.
WPdaki bu "Çocuk Odası" dalgasına bir bakayım dedim. büyük bir eksikliği var! Çocuk Odası moduna alıp çocuğun eline verdiiikk. eeeee? bir tuş kilidine bakıyor olay! tuş kilidi yap sonra normal başlangıç sayfasına dön! bu mudur yani? ben normalde kilit ekranında şifre kullanmıyorum ama sadece çocuk odası modu açıkken şifre sorması gerekmez mi? orda bi saçmalık var bana göre
eyvallah sağolun
- - - Eklendi - - -
almak istiyorum tabikide sadece bu değil bi de rehber numara kaydedilemiyormuş doğrumu?
- - - Eklendi - - -
almak istiyorum tabikide sadece bu değil bi de rehber numara kaydedilemiyormuş doğrumu?
İlahi güldürdün beni yahuGeçen gün bende diyorum bu telefonda niye yumurta haşlama , ekmek yapma gibi özellikler yok ,
ama durum daha vahimmiş rehbere numara kaydedilmiyormuş (yersen)
oldu tamam..
benimkisi suyu görünce tekne oluyormuş ama Ankarada deniz olmadığı için deneyemedim.
deneyen varmı arkadaşlar hiç?
o yüzden bol bol arıza veriyormuş benimki susuzluktan
evet numara kaydedilmiyor,ben numaralarımı yanımdaki ajandadan yazıp arama yapıyorum.ya kim neresinden uyduruyor bu kara mizah ürünlerini. Kardeşim wp'de tüm işletim sistemleri içinde en gelişmiş rehber var. Biz ona "kişiler" diyoruz ve orada bütün sosyal ağların,kişisel hesaplarını yönetebiliyor,bildirim alabiliyor ve durum güncellemesi yapıp mesajlaşabiliyorsun.
sen iyisi mi aklına takılanları burada kullananlara sor kullanmadan bir yerlerinden uyduranların soylediklerini hemen resetle kafandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?