İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Ekran parlaklık ayarını otomatik yapmayın bence. Otomatikte olduğu zaman telefon sürekli ekrana vuran ışığa göre ayar yapmaya çalışıyor ve bu durumda daha fazla güç harcanıyor. Ben her zaman orta düzeyde kullanırım. Bunun dışında interneti 2g ile kullanın ki zaten bizim telefonların 2g'si pek çok telefonun 3g'sinden daha hızlı. Video falan izleyeceğiniz zaman 3g'ye geçersiniz. Arka planda ben hiçbir uygulamanın çalışmasına izin vermiyorum. Konum+NFC+Kullanmadığınız zaman wifi ve bluetooth kapalı olsun. Bunları yaparsanız fark edilir derecede pil performansının arttığını göreceksiniz.:oke:

Dtn

Üye
Ben otomatikte kullanıyorum parlaklığı çünkü karanlıkta düşük bile parlak geliyor gözümü alıyor, gündüz de okumak çok zor oluyor değiştirmeden.Ne ölçüde farkeder otomatikte kullanmak?

skynet

Üye
Benide listeye ekleyin.. Lumia 620 Beyaz

YkPkY

YkPkY

Üye
hayırlı olsun
- - - Eklendi - - -

Nokia'dan Lumia'lara Büyük Güncelleme!

Nokia, Windows Phone 8 yüklü gelen yeni Lumia modellerine, FM Radyo ve Smart Camera uygulamasını içeren yeni bir güncelleme yolluyor. Amber adındaki güncellemeye bakalım

İngilizce'den dilimize Kehribar olarak çevirebileceğimiz amber kelimesi, kendi dilimizde de güzel koku yayan tüm nesneler için kullanılabilecek birkelime.
Nokia'nın Windows Phone 8 cihazları için yayınlayacağı amber kod adlı güncelleme de, oldukça güzel özelliklere sahip olacak gibi görünüyor.

Lumia 925'in içerisinde ön yüklü gelen Smart Camera uygulamasının verileceği güncelleme, ayrıca iddialara göre FM Radyo uygulamasını da aktif edecek.

Lumia'lara radyo geliyor

Nokia Lumia 620
hariç mevcut Windows Phone 8 kullanan tümLumia'lardaki FM Radyo donanımını işlevsel kılacak olan güncelleme sonrası, FM radyo kullanılabilir olacak.

Güncellemenin en büyük diğer getirisi ise Smart Camera uygulaması. Böylece Galaxy S4, LG Optimus G Pro ve HTC One'daki gibi yeni nesil kamera özellikleri Lumia'lara eklenmiş olacak.

Efektif olarak 8.7 Megapiksellik sensöre sahip olan Lumia 925, 5 Megapiksel çözünürlüğünde ardı ardına 10 tane görüntü yakalayabilecek. Böylece çektiği 10 fotoğraftan en iyisini seçebileceği gibi, istemediğiniz nesneleri fotoğraftan çıkarma gibi gelişmiş imkanları sizlere sunacak.

Action Shot
özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğraftaki nesneleri birleştirip, etkili bir görüntü elde edebiliyorken, gelişmiş blur efektleriyle makrodeneyimini daha da artırabiliyorsunuz.

Nokia ayrıca güncelleme ile ilgili yeni videolar da yayınladı. İlk video Action Shot özelliğini anlatıyor.
[video=youtube;pTZ3em5U84k]http://www.youtube.com/watch?v=pTZ3em5U84k&feature=player_embedded[/video]

İkinci videoda ise sıralı çekimlerden yararlanarak, istenmeyen objeleri resimden kaldırma anlatılıyor.
[video=youtube;mLazXhAB4rA]http://www.youtube.com/watch?v=mLazXhAB4rA#action=share[/video]

alıntıdır arkadaşlar

kursat99

kursat99

Üye
Nokia Türkiye Facebook sayfasında Lumia 520 resmi yayınlamış. Orada Asphalt 5 görünüyor. Ben mi yanlış biliyorum, Asphalt 5'in 512 MB RAM desteği yok değil mi? Ya da ben oradaki resmi yanlış görüyorum. Siz yine girin bi bakın.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
lumia 920 aldım eklersiniz benide listeye artık ;)

PureFood

PureFood

Üye
Nokia Türkiye Facebook sayfasında Lumia 520 resmi yayınlamış. Orada Asphalt 5 görünüyor. Ben mi yanlış biliyorum, Asphalt 5'in 512 MB RAM desteği yok değil mi? Ya da ben oradaki resmi yanlış görüyorum. Siz yine girin bi bakın.

Asphalt 5'i ne yapacaksın 7 varken boş ver :)

dakamon

dakamon

Üye
Yeni lumiacılara hayırlı olsun diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
herkese hayırlı bana hıyarlı oldu

niyeyse :vur

dakamon

dakamon

Üye
Valla usta sen telefonu ilk alanlardansın sanırım ben biraz geç aldım telefonu şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı sanırım benimki fabrikadan en son çıkanlardandı aldığımda sorunları giderilmiş haliydi galiba mesela bu 820 lerde batarya sallanması vardı bende yoktu düzeltmişler di sanırım :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

power_24

Üye
Yeni lumiacılar hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: skynet
HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar ben nokia lumia 520 almayı düşünüyorum dün bi teknoloji marketine gittim bi fotoğraf çekeyim dedim fotoğrafı çektim ama fotoğraflarda bulamadım çektiğim fotoyu??almalımıyım sizce? yani eğer bu gibi küçük sorunlarla başım ağrıycaksa neden wp8 alayım? bi de uygulamaları bulamadım doğru düzgün uygulama bulmak zor mu bu wiindowslara?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok yakında... :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

skynet

Üye
arkadaşlar ben nokia lumia 520 almayı düşünüyorum dün bi teknoloji marketine gittim bi fotoğraf çekeyim dedim fotoğrafı çektim ama fotoğraflarda bulamadım çektiğim fotoyu??almalımıyım sizce? yani eğer bu gibi küçük sorunlarla başım ağrıycaksa neden wp8 alayım? bi de uygulamaları bulamadım doğru düzgün uygulama bulmak zor mu bu wiindowslara?

Hocam çektiğin fotoyu foğoğraflar>film rulosu içinde bulabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
papakudioflu

papakudioflu

Admin

bu bir sorun mudur yani? Tabi ki bilmediğin bir sistemde bazı şeyleri bulman ilk günlerde biraz zor olacaktır. Ama bir kaç günlük alışma devresinden sonra rahatlarsın. Tabi burada önemli olan gerçekten böyle bir değişim yaşamak isteyip istemedigindir.

• Beğen
Tepkiler: power_24, HAM ZA ve PureFood
Takipçi Satın Al

Üst Alt