Geçen günlerde GTA oyunları için Rockstar'a, Subway Surfers içinde Kiloo Games'e mail atmıştım. İkisindende cevap geldi, ben de paylaşmak istedim.
Rockstar'dan gelen cevap şu; "Bu konu hakkında herhangi bir gelişme olmamasına rağmen bizim oyunlarımıza bu büyük ilginizden dolayı mutluluk duyuyor, Rockstar'ı Twitter'dan ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden takip etmenizi öneriyoruz."
Kiloo'dan gelen cevap ise; "Halen Subway Surfers'ın geleceğini gözden geçiriyoruz. Ayrıca olabilecek tüm platformlara çıkarmaya çalışıyoruz."
Rockstar beni fazla umutlandırmadı ama bence Subway Surfers'ın gelmesi yakın. Şu an Subway Surfers'ın çıkabileceği 3 platform var; iOS, Android ve Windows Phone. iOS ve Android'e çıktığına göre şu an WP için geliştiriyorlar. Portlasalardı şu ana kadar çoktan oynardık. Ama bence baştan yazıyorlar. Bu da demek oluyor ki sağlam bir oyun gelecek. Ayrıca baştan yazdıkları için 512 MB RAM sorunu falanda olmayacak. Tabi bu benim düşüncem. Sizlere de sormak isterim...
Lumia 920 de bi sorunum mu var bilmiyorum aklıma takıldı sizlere danışayım . Müzik çalarım da atıyorum alt alta sıralı şarkılarım var . a b c d . . . Ve c ye tıkladıgımda ya b yada d şarkısı çalıyor ama c çalmıyor bu kafama takıldı sizlerde de oluyor mu nasıl düzeltebilirim .
arkadaşlar aliexpress'ten batarya sipariş etmiştim 3 haziranda türkiyeye geldi ama baktığımda hala istanbulda gözüküyor mail attım bana gelen cevap şu: "... barkod numaralı gönderiniz 05/06/2013 tarihinde Balıkesir PTT Merkezinde Posta Kutusundan Mutemet alacağından beklemektedir." bu ne demek oluyor