ponçikEnişte
Üye
normalde eski telefonlarımın alarmı 1dk çaldıktan sonra otomatik ertelenirdi yalnız bu lumia sanırım hiç susmuyor artık dayanamayıp yataktan kalkıp kendim ertelemek zorunda kalıyorum. uyandırmak için birebir. hele ki alarm6 ayarlıysa!
- - - Eklendi - - -
haha şimdi telefonu şarja taktım, yalnız önce prize taktım, ki aynı anda telefondan bi uyarı sesi geldi (daha telefona kabloyu takmadım). Aha dedim kablosuz şarj teknolojisi! Telefona baktım ki kritik pil seviyesi vermiş meğer
arkadaşlar şebeke üzerinden güncelleme alınıyor mu
güncelleme boyutu 50MB'tan az olursa alabilirsin.
Peki WiFi bağlantısı ile bir sınırı var mı?
benim sorumu bilen ya da deneyen yok heraldeL820'de cüzdana tanımladığımız kredi kartı ile NFC üzerinden temassız alışveriş yapılabiliyor mu??
Daha o özellik yok diye biliyorum ben. MS sene sonuna doğru o özelliğe izin verecekti yanılmıyorsam.benim sorumu bilen ya da deneyen yok heralde
NFC üzerinden ödeme yapabilmek için şebeke servis sağlayıcısının bunu destekliyor olması gerekiyor, diye biliyorum.benim sorumu bilen ya da deneyen yok heralde
peki teşekkürler bilgiler için.
İlk zamanlarda yaşadığım ve halen devam eden satın alma sıkıntılarım olmasa, belki şuan senin gibi düşünüyor olabilirdim ÖzgürBu arada bu cüzdana kredi kartını tanımlayıp mağazadan uygulama oyun satın almak çok tehlikeliymiş arkadaşlar. Yani dün bir uygulama bir de oyun satın aldım. Şimdi önüme gelen her uygulama/oyunu satın alasım varCepten o anda para çıkmıyor ya nasılsa kredi kartı üleyn al gitsin diyor içimdeki hain ses Bu arada The Path of Kara adlı oyunu satın aldım dün. Tavsiye ederim gayet eğlenceli, grafikleri ve sesleri gayet güzel bir oyun olmuş. Aldığıma değdi yani.
Kredi kartı falan diyosunuz ya; sadece kredi kartı mı oluyo, Bankkart falan olmuyo mu?
Kredi kartı falan diyosunuz ya; sadece kredi kartı mı oluyo, Bankkart falan olmuyo mu?
Valla ben de hangi saate ayarladıysam o saatte ötüyo cihazarkadaşlar bende birinin doğum günü olduğunda hem 12 saat önce hem de 1 saat önce haber veriyo (gece yarısı 00.00a göre) outlook takvimden 1 saat önceye ayarladım hepsinin de hatırlatması 1 saat önce görünüyo ama bu 12 saat önce hatırlatması nerden geliyo onu çözemedimsizde hatırlatmalarda durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?