İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Güzel bir soruda benden gelsin

3g görüntülü görüşme için bir haber var mı acaba?

telefonumu almadan once baya bi arastırmıstım kısaca microsoft bu ozellıgı kullanıcı kaybı yasansa bile vermemekte kararlı
skype microsoft için daha onde , bi sure daha skype kullanıcılarını arttırmak ıcin vermemekte diretecektır , ama androidde olmamasına ragmen samsung kendi ozel yazılımlarıyla nasıl getirıyosa wp ıcinde buyuk bi ıhtımal nokia getırir bu ozellıgı.

sezrar

Üye
sessiz sedasız takip ediyorum burayı bazen eğleniyorum bazen kafam karışıyor ama çok şeyler öğrendim hepinize selamlar sevgiler.

Tepkiler: ceza87
Hepimiz öyle biliyoruz İsmail, ama bu konuda henüz bir gelişme olmadı.

sezrar

Üye
bir süredir mağazaya girince ana ekrana atıyor,wifi dan bağlanmıyorum 1GB internet paketi yaptım bugün bununla bir ilgisi olabilir mi aynı şey sizde de oluyor mu,teşekkürler ..

Telefon şarjda iken oyun falan oynarsam batarya ömrü kısalır mı ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir süredir mağazaya girince ana ekrana atıyor,wifi dan bağlanmıyorum 1GB internet paketi yaptım bugün bununla bir ilgisi olabilir mi aynı şey sizde de oluyor mu,teşekkürler ..

telefonu yeniden başlatıp deneyin. Mobil veriniz acıksa sorunsuz açılması gerekir.

Doors oyunu mağazadan çekilmiş mi yoksa ben mi bulamıyorum, enteresan

Nibble Labs'in oyunu ise mağazada var. Ben az önce arattım çıktı

Az önce ben aradığımda çıkmamıştı, şimdi çıkıyor gerçekten.
Sanırım geçici bir sorun vardı.

Bu arada unutmadan...

Pişti'nin yapımcısı Emre arkadaşımızdan çok yakında hoş bir uygulama daha geliyor...

Coming soon...

Tepkiler: ÖEY