YkPkY
Üye
an itibariyle telefonumu almış bulunmaktayım diyecektimki komple ekranı değişmiş lumiamla
diyemedim.seni sewiyorum diyemedim,diyemedim.
Ekran yine dondu.teknik servis şefine al dedim,hevesim kursağımda kaldı.değişim talebiyle geri verdim
:.(
- - - Eklendi - - -
an itibariyle telefonumu almış bulunmaktayım diyecektimki komple ekranı değişmiş lumiamla
Ekran yine dondu.teknik servis şefine al dedim,hevesim kursağımda kaldı.değişim talebiyle geri verdim
:.(
- - - Eklendi - - -
bakarken ardından gitme kal diyemedim
:...(
- - - Eklendi - - -
bakarken ardından gitme kal diyemedim
agla
yorumlar niye silindi arkadaşım.içinde iphone kelimesi geçtiği içinmi yoksa gerçekler ortada olduğu içinmi.
çok ayıp.ne konuşulacağını bende biliyorum.elektronik teknisyeniyim ve 17 yıldır nokia kullanıyorum.
hep devamlı korumak savunmak olmaz,birazda altta yatan gerçeklerdende bahsedeceksinki,tecrübelerle insanlarda bişeyler öğrenip,yaşam şartlarına ona göre alışsınlar.ben yada benim gibiler gibi sıkıntı yaşamasınlar.
bu forumun yada bu konunun amacı ne?
ben narnianın ne cevap verdiğini bile okuyamadım.saygısızlık oldu
- - - Eklendi - - -
bence ilk makarna yiyen koyun gerçeği ağır geldi.ama bir gerçek bu
- - - Eklendi - - -
hakkını tüketici heyetinde aramak içinde 6 ay sürünüyorsun.yaşadım hepsini.sonra aldığın cihaz 6 ay sonra yalan oluyor.
yazdıklarımın hiçbirinde uygunsuz ve argo kelime yoktu arkadaşım.duyduğumu ve yaşadığımı paylaştım o kadar .
nedense mesajı silinen hemen moderatörleri korumacılıkla suçluyor. Aslında dogru sinirlerine hakim olamayıp ceza almaniza sebep olacak mesajlarinizi silerek sizlerin uyeligini koruyoruz. Daha önce de uyardım burası herkese acik bir forum ve isteyen herkes girip faydalanabilir veya yardimci olabilir. Ama mesajlarinizda uygunsuz kelimeler,argo hakaret olursa bundan sonra ceza alirsiniz.
saolasın abim iyi dileklerin için
Estağfurullah abicim ne saygısızlığı.teknoloji birazda şans işi inşallah en kısa sürede değişim yaparlar yazmıştım.
- 7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
hadi beahhhhh.içim kaldı ama birgün bizede düşecek.ya sabır.bayiiler halen vijdansız,insafsız.hala sorduğumda yastık kılıflısına 280 lira çekiyolar
Bu arada kablosuz şarj altlığında yine süper kampanya var ama maalesef yine Türkiye'ye gönderim yok
Forum Kuralları.
aynen öyle oldu.maksat vatandaş sürünsün,parasıyla rezil olsun.Kısacası kardeşim aslında işin özeti şöyle ...
Ucuz teknisyen zihniyetiyle, eli tornavida tutsun mantığıyla hareket eden şirketlerin tablosu bu ...
Ben de bir zamanlar teknisyen idim, ama bizim zamanımızda bilgi kıymetliydi, işi bilen teknisyenler el üstünde tutulurdu, şimdi ise mühendislik yapıyorum, bırakın teknisyeni mühendisi o masaya oturtsanız o da bir şey yapamaz. Bu hale geldi maalesef teknik destek servis hizmeti ...
hadi beahhhhh.içim kaldı ama birgün bizede düşecek.ya sabır.bayiiler halen vijdansız,insafsız.hala sorduğumda yastık kılıflısına 280 lira çekiyolar
- - - Eklendi - - -
bunun söylenmesi yeterliydi
- - - Eklendi - - -
aynen öyle oldu.maksat vatandaş sürünsün,parasıyla rezil olsun.
4. taksidimi ödedim ama halen telefonumu kullanabilmiş değilim
- - - Eklendi - - -
bunun söylenmesi yeterliydi
- - - Eklendi - - -
aynen öyle oldu.maksat vatandaş sürünsün,parasıyla rezil olsun.
4. taksidimi ödedim ama halen telefonumu kullanabilmiş değilim
sabır sabırda.bu hale gelen üçüncü nokia cihazım.hep aynı parantez içinde gidip geliyorum.e72mi tehdit yoluyla değiştirtmiştim,e7im elimde ptladı patlayacak birde bu.tamam olabilir.allah yapısı değil kul yapısı ama seni zengin eden müşterininde arksında dur.Ne demişler üstadım, sabreden derviş muradına ermiş, umarım sonu mutlu olur. Annem hep geç olsun da güç olmasın derdi, bu gidişle değiştirirler de beklediğine değer hiç olmazsa ...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnAllah bu gibi haksızlık yapanların cezasını tez versin inşallah.:/
bekliyorsunda,bu seferde soğuyorsun.Ne demişler üstadım, sabreden derviş muradına ermiş, umarım sonu mutlu olur. Annem hep geç olsun da güç olmasın derdi, bu gidişle değiştirirler de beklediğine değer hiç olmazsa ...
arkadaşlar sesli olarak not alabileceğim bir uygulama yok mu bildiğiniz?
bir arkadaşta var note 2 gözüme soka soka word'ü açıp sesli not alıyor adam
arkadaşlar sesli olarak not alabileceğim bir uygulama yok mu bildiğiniz?
bir arkadaşta var note 2 gözüme soka soka word'ü açıp sesli not alıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?